Langtidsholdbar julegave

18. december 2001

Til redaktionen

Holstebro, 18. december 2001

Vi faxer en pressemeddelelse om medarbejderne hos Tilsted Communication, som har fået en usædvanlig julegave – et kropskørekort.
Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved pressefotograf Gregers Kirdorf.
Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Bent Tilsted, Tilsted Communication, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

Inge-Lise Dinesen

 

Langtidsholdbar julegave

 

Medarbejderne i bureauet Tilsted Communication i Naur ved Holstebro har fået en usædvanlig julegave – og så er den oven i købet langtidsholdbar!
Julegaven består af et kropskørekort, som erhvervsfysioterapeut Erik Schmidt fra Århus udsteder til hver enkelt medarbejder på baggrund af en fælles introduktion med efterfølgende individuelle tests og vurderinger.
Tilsted Communication er en kontorarbejdsplads, hvor arbejdet ved skærmterminaler udfylder den største del af hverdagen. Den type arbejde giver traditionelt forskellige gener og skavanker, hvis ikke medarbejderne ved, hvorfor deres kroppe ind imellem skælder ud, og hvordan de skal indrette deres arbejdsplads mest hensigtsmæssigt.
Erik Schmidt arbejder ud fra filosofien om, at sunde medarbejdere skaber bedre resultater. Det mål kan alle nå med enkle og få virkemidler, når de har kroppen og dens signaler i centrum.
Bureauet på landet har valgt julemåneden til at investere i kropskørekort til medarbejderne, og det skyldes ikke mindst, at Erik Schmidts resultater taler for sig selv: I løbet af tre måneder er antallet af arbejdsgener og -skader halveret.!

Alle pressemeddelelser om: