Vaskemaskinen, der sparer på udgifterne – og fortæller det

15. oktober 2001

Til redaktionen

Holstebro, 15. oktober 2001

Vi fremsender en pressemeddelelse for Brandt/Blomberg, som har lavet en ny vaskemaskine, der sparer på udgifterne og er mærket AAA både med hensyn til energiklasse, vaskeevne og centrifugeringsevne.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen.
Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Brandt/Blomberg, reklamechef Steen Bielefeldt,
tlf. 7342 1800.

 

Vaskemaskinen, der sparer på udgifterne – og fortæller det

Ny topmodel fra Brandt/Blomberg overvåger alle vaske- og skylleprocesser nøje.

Det har aldrig skadet nogen at tænke sig om, men alligevel bruger langt de fleste mere vaskemiddel, end der er nødvendigt til en maskinfuld tøj. Og de ved det egentligt godt!
Det problem kommer den nye topmodel af vaskemaskiner fra den europæiske hvidevare-producent Brandt/Blomberg effektivt til livs. Dermed kan man spare penge til vaskemiddel, vand og strøm, og som en ikke uvæsentlig sidegevinst skånes miljøet.
WFH1681 Digitronic hedder vaskemaskinen, der med et specielt kontrolsystem overvåger alle vaske- og skylleprocesser, så vasketiden og forbruget af vand passer til mængden af tøj, der vaskes. Det sker ved, at maskinen i begyndelsen af hver vask måler vandstanden i tromlen flere gange.
Systemet holder også øje med, om man overdoserer vaskemidlet. Ved kraftig overdosering udvides vaskeprogrammet automatisk med et ekstra skyl, så al sæben fjernes fra tøjet. Samtidig informerer maskinen om for stor sæbedosering, så man kan reducere sæbeforbruget ved efterfølgende vaske.
Flere af Brandt/Blombergs maskiner er i øvrigt udstyret med den nye funktion, som med en lysdiode indikerer, hvis sæbeforbruget er for stort.
WFH1681 Digitronic har et let overskueligt display, der guider brugeren igennem de enkelte vaskeprogrammer. Når man sætter maskinen i gang, fortæller displayet, hvilket program man har valgt, temperatur og centrifugeringshastighed, samt hvornår det forventes, at vasken er slut. Samtidig bliver man gjort opmærksom på, hvis man har gjort noget forkert.
Et nyudviklet stryg-let-program behandler tøjet ekstra skånsomt, så man praktisk talt undgår krøllet tøj og dermed sparer tid ved strygebrættet. Og hvis tøjet kun skal have en let vask, sørger et specielt hurtigprogram for at friske f.eks. skjorter op på kun 35 minutter.
WFH1681 Digitronic har fået EU´s topkarakterer over hele linien og er derfor mærket Class AAA med hensyn til både energiklasse, vaskeevne og centrifugeringsevne.

Alle pressemeddelelser om: