TC på Top 10-listen over landets bedste…..

4. oktober 2001

Til redaktionen

Holstebro, 4. oktober 2001

 

 

TC på Top 10-listen over landets bedste….. 

 

Bureauet Tilsted Communication i Naur ved Holstebro er blandt gulddrengene i den danske PR-branche.
Det fremgår af en undersøgelse, som Berlingske Tidende har foretaget på baggrund af bureauernes årsregnskaber. Avisen har lavet en Top 10-liste over landets bedste PR-bureauer, der også betegnes som værdiskabere, og her figurerer Tilsted Communication i selskab med de største i branchen.

Siden 1986 har Tilsted Communication løst mange typer kommunikationsopgaver inden for information, marketing, grafisk design, presse- og PR, reklame- og pressefoto, totale web-løsninger, annoncer og store kampagner.

Bureauets kunder er en bred vifte af danske og internationale virksomheder samt offentlige institutioner og organisationer.

Alle pressemeddelelser om: