Ny handelsplads sætter skub i bilhandel

2. september 2001

Til redaktionen

Holstebro, 9. februar 2001

Vi sender pressestof for BilBørs.dk, som er en ny handelsplads, hvor private kan sælge og købe brugte biler. Det er Opel-forhandler Meiniche i Holstebro, som står bag konceptet.
Yderligere informationer kontakt www.bilboers.dk, Jesper Meiniche, tlf. 4050 3033.

 

Ny handelsplads sætter skub i bilhandel

BilBørs.dk er navnet på den nye handelsplads, som professionelle bilfolk står bag

Bilejerne i Danmark har fået en helt ny handelsplads, hvor de privat kan sælge og købe brugte biler. I forhold til at handle gennem en autoriseret bilforhandler er handelspladsen betydelig billigere, men lige så sikker.
Handelspladsen hedder BilBørs.dk og er fra begyndelsen blevet en stor succes over hele landet. Det er Opel-forhandler Meniche i Holstebro, der står bag konceptet, og ideen er at få sat skub i den private brugtbilhandel.
På Internettet kan alle på adressen www.bilboers.dk få oplysninger om, hvad der er af brugte biler til salg, og fysisk er handelspladsen indrettet på en sikret udstillingsplads i Holstebro, der vender ud til den befærdede ringvej.

Går redeligt til

– Vi har som professionelle bilfolk mere end 20 års erfaring, og det har vakt opsigt, at vi vil bruge vores tid på at hjælpe private med at købe og sælge deres biler. Men for os handler det bl.a. om, at alt skal gå redeligt til i enhver bilhandel, også når det drejer sig om køb og salg mellem private, fortæller bilforhandler Jesper Meiniche.
Hvis man vil sælge sin bil privat på den nye handelsplads, koster det 2000 kr. at indgå en aftale, der indebærer en måneds udstilling af bilen, registrering, prisvurdering, annoncering på Internettet og i medierne. Når handelen finder sted, skal sælgeren betale 1500 kr. i honorar uanset bilens pris. Køberen skal kun betale den aftalte købesum.

Et eksempel

Studerende Søren Kristensen fra Viby ved Århus er et eksempel på, hvordan BilBørs.dk fungerer. Han henvendte sig og fik betingelserne oplyst, og da han havde tænkt lidt over sagen, lavede han en kommisionsaftale med BilBørs.dk og satte sin bil – en VW Golf – til salg.
Ægteparret Else Marie Lange og Stephen Theobald fra Harboøre faldt for Golf´en, fordi den for dem var den rigtige bil til den rigtige pris. Resultatet blev, at de købte den 14 dage efter, at Søren Kristensen havde sat den til salg.

Alle pressemeddelelser om: