Taget er på størrelse med 12 fodboldbaner

31. august 2001

Til redaktionen

Holstebro, 31. august 2001

Vi fremsender pressestof for KN Tagdækning A/S i Humlum ved Struer.
De har på rekordtid lagt 12.000 kvadratmeter lettag på Aldi Supermarkeds centrallager i Karlslunde.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved Kaspar Nygaard, KN Tagdækning A/S.

Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt KN Tagdækning A/S, Kaj Nygaard eller Kuno Nygaard,
tlf. 9786 1733.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Taget er på størrelse med 12 fodboldbaner

KN Tagdækning A/S har på rekordtid lagt nyt lettag på Aldi Supermarkeds centrallager.

12 fodboldbaner fylder godt i landskabet, når de ligger ved siden af hinanden. Ikke desto mindre er det en tagkonstruktion af den størrelse, som det vestjyske tagdækkerfirma KN Tagdækning A/S har lagt op på kun 11 dage på Aldi Supermarkeds nye centrallager i Karlslunde.
Det er den største arbejdsopgave, firmaet med domicil i Humlum ved Struer har løst på så kort tid, og tagdækkermester Kaj Nygaard kan ikke lade være med at glæde sig over, at det finder sted kort efter firmaets 25 års jubilæum.
– Vi er ret stolte af det, vi har præsteret. Vi har brugt lettags-elementer fra den norske virksomhed A/S Lett-Tak Systemer, og det har gjort det muligt at lægge tag på de ca. 12.000 kvadratmeter i løbet af kun 11 dage, fortæller Kaj Nygaard.
Lettags-elementerne har den fordel, at de har et frit spænd på op til 13,60 meter, og i tilfældet med Aldis centrallager var spændevidden 10,5 meter. Elementerne leveres beklædt med tagfolie, og derfor skal de kun svejses sammen, når de er lagt på plads. Et lille regnestykke viser i øvrigt, at svejsemaskinen har kørt knap 15 kilometer for at svejse elementerne sammen…
– Udover at lægge tag på det nye centrallager har vi renoveret 13.000 kvadratmeter tag på det gamle centrallager, og det hele bliver færdiggjort på fire uger, fortæller Kaj Nygaard, der har haft 10 medarbejdere i sving i Karlslunde.
KN Tagdækning A/S har gode erfaringer med de norske lettags-elementer, og som fagmand må Kaj Nygaard konstatere, at elementernes fantastiske bæreevne og gode isolationsevne har gjort dem brugervenlige og løst mange problemer for de bygningstekniske konsulenter.
Elementerne opfylder de danske normer og brandkrav. KN Tagdækning A/S har stor erfaring fra mange elementbyggerier i både Danmark og på Færøerne og forventer at opbygge et stort marked til den professionelle del af byggebranchen.

Alle pressemeddelelser om: