En balsal af plads til dine kølevarer

27. juni 2001

Til redaktionen

Holstebro, 27. juni 2001

Vi fremsender en pressemeddelelse for Brandt/Blomberg, som netop har sendt en serie køle-/fryseskabe på markedet med 10 procent mere plads end andre køleskabe i samme højde. Desuden har det nye Apollo køle-/fryseskab et lavt energiforbrug.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen.
Såvel tekst som fotos kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Brandt/Blomberg, reklamechef Steen Bielefeldt,
tlf. 7342 1800.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

En balsal af plads til dine kølevarer

Nyt køle-/fryseskab fra Brandt/Blomberg har oceaner af plads til selv store fade

Du kender det godt. Du flytter rundt på flasker og krukker i køleskabet, alt imens du vender og drejer fadet med resterne fra aftensmaden. Omsider får du fadet klemt ind på hylden, men så er det umuligt at få døren ordentlig lukket!
Dette irritationsmoment slipper du for i det nye Apollo køle-/fryseskab fra Brandt/Blomberg. Den europæiske hvidevare-producent har netop sendt en serie køle-/fryseskabe på markedet med 10 procent mere plads end andre køleskabe i samme højde – og det er tiltrængt.
Du får en balsal af plads til dine madvarer, og du vil uvilkårligt spekulere på, hvad du skal fylde hylderne med. Det virker, som om der er oceaner af plads til selv store fade og skåle, uden at de generer mælkekartoner, sodavand og lignende, der står i dørens hylder.
Det skyldes først og fremmest en større dybde i skabet, som tillader fade med en diameter på op til 36 cm at stå på hylderne uden at være til gene for varerne i døren. Skabets grøntsagsskuffe har rulleudtræk ligesom mange køkkenskuffer, og det gør det til en leg at åbne skuffen. En anden ny detalje er “børnenes hylde”, som er placeret nederst i døren, hvor selv de mindste kan nå op.
Det nye Apollo køle-/fryseskab udmærker sig ved, at ny teknik og ekstra isolering får elmåleren til at køre endnu langsommere. Hele serien på nær et skab er energiklasse A, og dermed hører køle-/fryseskabet til blandt dem, der har det laveste energiforbrug på markedet.
Det ene skab, som ikke er energiklasse A, er til gengæld et “no frost” skab, som aldrig skal afrimes i frysedelen. Derved spares opstart efter afrimning tre-fire gange om året.
Brandt/Blomberg har gennem mange år gjort meget ud af hvidevarernes design, og med det nye køle-/fryseskab er det lykkedes at ramme en stil, der elegant og diskret gør skabet til en naturlig del af køkkenets møblement.

Alle pressemeddelelser om: