Alloc dæmper laminatgulvet (fagbladsudgave)

26. juni 2001

Til redaktionen

Holstebro, 22. juni 2001

Vi fremsender pressestof for Alloc/Wallmann A/S i Risskov, som nu indtroducerer det norske produkt Alloc Silent System på det danske marked. Ved at vælge laminatgulv med Alloc Silent System reduceres støjen i rummet med mere end 50 procent.

Tekst af journalist Carsten Tolbøll.
Foto af fotograf Ole Mortensen.
Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Alloc/Wallmann A/S, markedschef Peter Sejersen,
tlf. 8621 4111.

louis vuitton outlet
louis vuitton outlet

sale
desklifts.com

href=”http://www.themedia3.com/outletlv.php”>Replica Louis Vuitton handbags

louis vuitton outlet

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Alloc dæmper laminatgulvet (fagbladsudgave)

Nyt specialunderlag giver mere end 50 procent lydreduktion og øger laminatgulvenes markedsfordele i projektbyggerier og private boliger

Laminatgulve er en praktisk og æstetisk løsning, der modstår årelangt slid uden nogen form for vedligeholdelse. Eneste ulempe ved det træbaserede produkt har hidtil været, at laminatgulve føles hårde at gå på og støjer forholdsvis meget. Det har Alloc nu gjort noget effektivt ved.
Med Alloc Silent System har den norske gulvproducent opnået mere end 50 procent reduktion af støjen fra fodtrin og anden trafik på gulvet. Gulvbrædderne har et monteret underlag fremstillet af et pvc-materiale, som tillige gør gulvet blødere og behageligere at gå på.
Den norske opfindelse introduceres nu på det danske marked af Alloc/Wallmann A/S. Risskov-virksomheden har forhandlet Alloc, siden de norske producenter i 1996 introducerede det limfri gulv, der monteres ved hjælp af den verdenspatenterede kliklås. To af Allocs nuværende gulvserier er forsynet med Alloc Silent System: Alloc Universal, beregnet til boliger, og Alloc Commercial, som primært er tiltænkt restauranter, supermarkeder, skoler m.m., hvor gulvet skal kunne holde til ekstrem trafik.
Der findes ikke internationale standarder for støjniveauet ved trafik på gulve. Alloc AS har selv udviklet måleudstyr til lydtests og har desuden ladet uvildige eksperter måle støjen ved et gulv med Alloc Silent System sammenlignet med laminatgulve, der er lagt på traditionel vis med gulvpap eller foam som underlag.
– Alloc Silent System er blevet testet på universitetet i Leuven, Belgien, EPH Institut i Tyskland og Bygfors Instituttet i Norge. Alle tre nåede frem til samme resultat som vores egne undersøgelser: En lydreduktion på mere end 50 procent målt i rummet, hvor gulvet ligger. Hermed har vi dokumenteret, at Alloc Silent System løser et problem, der hidtil har fulgt med laminatgulve, siger laboratoriechef Tor Gunnar Bartness, Alloc AS.

Ud til hele Danmark

Alloc laminatgulvene med Alloc Silent System kommer nu i handelen hos de danske tømmerhandlere, byggemarkeder, tæppe- og køkkenforhandlere, som Alloc /Wallmann A/S leverer til.
– Alloc Silent System er en væsentlig nyskabelse, som vil gøre Alloc laminatgulve endnu mere attraktive i private boliger og erhvervsbyggeri. Gulvenes fremragende egenskaber og den enkle klik-montering appellerer til såvel markedet for byggeprojekter som til gør-det-selv folket, siger markedschef Peter Sejersen, Alloc/Wallmann A/S, Risskov.
Alloc er førende på verdensmarkedet for gulve, der klikkes sammen ved hjælp af en aluminiumslås eller en udfræset lås. Styrken i samlingerne er på Alloc Commercial og

Alloc Original målt til 1200 kg pr. meter, og det gør Alloc gulvenes samlinger til de suverænt stærkeste på markedet.
– Bortset fra Alloc Home er Alloc gulvene udført i højtrykslaminat, og for disse er der en livstidsgaranti på holdbarheden i private boliger. Som den eneste på markedet lader vi også garantien omfatte styrken i de enestående samlinger. Vi tager ansvaret for, at gulvet kan lægges perfekt af såvel amatøren som den professionelle, fortæller Peter Sejersen.

Firmaprofil

Alloc/Walmann A/S er en del af den uafhængige danskejede Walmann Gruppe. Handelsfirmaet blev etableret i 1952 og er i dag den ældste og mest velassorterede danske distributør af laminatprodukter.
Ud over et stort sortiment til byggerisektoren har Wallmann specialiseret sig i forhandling af mærkevaregulve. Fra 1996 fik virksomheden eneforhandling i Danmark af de norske Alloc gulve, hvor lægning med lim er erstattet af et kliksystem, der sikrer perfekte samlinger.
Alloc/Wallmann har administration og lager i Risskov ved Århus. Firmaet beskæftiger 16 medarbejdere.

Alle pressemeddelelser om: