De første i verden

7. maj 2001

Til redaktionen

Holstebro, 7. maj 2001

Vi fremsender pressestof for Vald. Birn A/S i Holstebro, som i dag fik overrakt de officielle beviser for, at virksomheden som den første i verden er blevet certificeret efter de tre internationalt anerkendte standarder inden for kvalitet, miljøledelse og arbejdsmiljø.

Yderlige informationer – kontakt Vald. Birn A/S, adm. direktør Christian Pedersen, tlf. 9910 2030.

 

De første i verden

 

Humøret var højt og smilene brede, da Vald. Birn A/S i Holstebro mandag formiddag fik de officielle beviser for, at virksomheden som den første i verden er blevet certificeret efter de tre internationalt anerkendte standarder inden for kvalitet, miljøledelse og arbejdsmiljø.
Ledende auditor og sektorchef i BVQI Denmark A/S, Eddie Seamus Mogensen, overrakte ved en sammenkomst i Holstebro de tre certifikater QS 9000, ISO 14001 og OHSAS 18001 til repræsentanter fra virksomhedens ledelse.
Med de tre certificeringer har Vald. Birn A/S fået papir på følgende: At jernstøberiet og maskinfabrikken lever op til kundernes krav og ønsker og har fokus på nul fejl i leverancen og levering til tiden. At virksomheden via sit miljøledelsessystem sikrer, at miljøpåvirkningerne har optimal fokus – og at arbejdsmiljøet lever op til anerkendte standarder.

Alle pressemeddelelser om: