Flytbart sportsgulv skal forhindre håndboldskader

13. april 2001

Til redaktionen

Holstebro, 13. april 2001

Kære Kollega

Vi vil gerne fremsende en pressemeddelelse for Junckers Industrier A/S forud for semifinalerne og finalen i håndbold i Gudme Hallerne.
Der er gode fotomuligheder for alle interesserede i morgen, påskelørdag, hvor trægulvet installeres i hallen på Fyn.
Tekst af journalist Flemming Hove, som frit kan benyttes.
Yderligere informationer ved direktør Jørgen Jensen, Junckers Industrier A/S, tlf. privat 5443 9281 og bærbar 2080 8420.

 

Flytbart sportsgulv skal forhindre håndboldskader

 

Det specielle grønne tv-gulv i Gudmehallerne mindede mest af alt om en skøjtebane, da GOG og FIF´s kvinder for en uge siden spillede mod hinanden. Risikoen for sportsskader var åbenlys for enhver, der så kampen på tv eller fra tilskuerpladserne.
Derfor har GOG i samarbejde med Europas største producent af massive parketgulve, Junckers Industrier A/S, valgt at komme problemerne til livs forud for 2. påskedags første DM-semifinale for kvinder mellem GOG og Ikast/Bording.
Junckers, der også er specialist i at lægge sportsgulve til f.eks. basketball og sportsdans, har tilbudt GOG at lægge et massivt, flytbart sportsgulv i Gudmehallerne, så det er parat til håndboldbraget 2. påskedag. Det har den fynske håndboldklub takket ja til, og det betyder, at en stab af medarbejdere fra både Junckers og GOG skal på ekstraarbejde påskelørdag.
– Det grønne tv-gulv, som voldte spillerne så store problemer sidste lørdag, er for blødt. Det kan give alvorlige skader i ankler og knæ, fordi spillerne f.eks. ikke kan lande efter et hopskud og straks ændre løberetning. Vort flytbare sportsgulv er af massivt træ, der er lagt oven på en måtte. Det giver både et elastisk underlag og en overflade, som kendetegner et normalt stationært sportsgulv af massivt træ, forklarer underdirektør Jørgen Jensen fra Junckers.
Det er planen, at gulvet skal blive liggende i de næste uger, indtil semifinaler og finaler er spillet. Junckers har i øvrigt tidligere tilbudt Dansk Håndbold Forbund/Team Danmark at stille det flytbare sportsgulv til rådighed ved forskellige arrangementer.

Alle pressemeddelelser om: