Ginseng hjalp mod smerterne

1. december 2000

Til redaktionen

Holstebro, 1. december 2000

Vi sender pressestof for Sports pharma as i Vejle, som forhandler Koreansk Rød Ginseng i Danmark. Produktet indeholder dobbelt så mange af de aktive stoffer, som findes i det bedste nuværende ginsengprodukt på markedet.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Maibritt Høj Clausen, Tilsted Communication.
Pressestoffet findes også på Internettet: http://www.tilsted.com/presse/indhold

Yderligere informationer – kontakt Sports pharma as, direktør Niels Jensen, tlf. 7584 0533.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Ginseng hjalp mod smerterne

To forretningsfolk fra Ulfborg har gode erfaringer med ginseng-kapsler.

Det var i første omgang nysgerrighed, der fik indehaveren af forretningen Sport i 2eren i Ulfborg til at sende bud efter en pakke med Koreansk Rød Ginseng. Kapslerne skulle bl.a. virke effektivt mod forhøjet blodtryk, forlød det, så det måtte han prøve omgående.
– Og det passede. Fra den ene dag til den anden forsvandt den irriterende hovedpine, som mit forhøjede blodtryk påførte mig. Tilmed har jeg konstateret, at ginseng også fjerner tømmermænd, fortæller Johannes Nielsen, 41, der nok bedre er kendt under kælenavnet Hejse.
Årsagen til hans forhøjede blodtryk var en stresset og meget travl hverdag, og det fik ham på et tidspunkt til at konsultere sin læge. Han fik ordineret blodtrykspiller, og de hjalp. Så en dag modtog han materiale fra firmaet Sports pharma as, som fortalte om produktet Koreansk Rød Ginseng.

Effektiv virkning

– Jeg sprang på vognen, og de havde en effektiv virkning mod stress og overanstrengelse. Når man har forhøjet blodtryk, skal man altid konsultere sin læge, og det havde jeg også gjort, så derfor kunne der ikke ske noget ved at afprøve kapslerne i en periode, fortæller Johannes Nielsen, der i efteråret afhændede Sport i 2eren til Mette Munksgaard, 27.
Også hun har haft gode erfaringer med Koreansk Rød Ginseng.
– Jeg har haft leddegigt i mange år og har været til behandling på Gigthospitalet. Når man har leddegigt, har man smertemæssigt både gode og dårlige perioder. Da jeg hørte om den positive virkning, ginseng-kapslerne havde haft på Johannes, besluttede jeg mig til også at prøve dem, fortæller Mette Munksgaard.

Færre smerter

– Det viste sig, at indholdet af ginseng fik hævelserne i mine led til at fortage sig, og derved blev smerterne meget mindre. Nu føler jeg, at jeg ikke kan undvære dem, fortæller Mette Munksgaard.
Både hun og Johannes Nielsen har hver informeret deres praktiserende læge om den gunstige virkning af Koreansk Rød Ginseng. Det er sket ud fra den betragtning, at nok har kapslerne virket på dem og deres symptomer, men det kan være forskellig fra person til person.

Fakta

Der findes mange forskellige ginseng-produkter på markedet.
Koreansk Rød Ginseng er den ægte vare, som kun indeholder ginseng. Oven i købet har produktet langt flere af de aktive stoffer end konkurrenternes produkter.
Koreansk Rød Ginseng forhandles under navnet rød ædel-ginseng fra Korea på apoteker, Matas og helseforretninger.
Den lægevidenskabelige forskning har påvist:
– at Koreansk Rød Ginseng styrker immunforsvaret, så kroppen bedre kan bekæmpe infektioner med bakterier og virus
– at Koreansk Rød Ginseng virker effektivt mod forhøjet blodtryk
– at Koreansk Rød Ginseng kan bruges som middel mod potens-problemer
– at Koreansk Rød Ginseng kan bruges mod gener ved overgangsalder

Alle pressemeddelelser om: