Skirejser kræver en personlig vejledning

10. november 2000

Til redaktionen

Holstebro, 10. september 2000

Vi sender pressestof pressemeddelelse for Højmark Rejser A/S i Ringkøbing.
Firmaet har netop sendt sit nye vinterkatalog på gaden med flere nyheder. Bl.a. er der gratis børnepasning hver dag for børn i alderen 4-12 år på familiedestinationen Maria Alm.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto af pressefotograf Gregers Kirdorf
Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Højmark Rejser A/S, salgschef Rasmus Skov Jensen, tlf 97 325 325.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Skirejser kræver en personlig vejledning

Netop det er livsnerven hos Højmark Rejser, hvor salget af skirejser til Alperne er i fuld gang.

Det er nemt og bekvemt at bestille en ferierejse til sydens sol. Når det gælder skirejser til Østrigs sneparadis, er det derimod nødvendigt at overveje de mange forskellige muligheder, men så er man også sikker på at få en oplevelse for livet.
Derfor betragter Danmarks største alpine skirejsebureau, Højmark Rejser A/S i Ringkøbing, den personlige service og rådgivning som det vigtigste af alt.
– Vore ferierådgivere er livsnerven i bureauet. Østrig har skiområder for alle, uanset om man er nybegynder, er på familieferie eller har lyst til at afprøve de skrappe pister. Der er udfordringer for alle typer skigæster, og vi har valgt at gøre os til eksperter i Østrig, fordi vi på den måde kan yde skigæsterne den bedst tænkelige service. Det betyder, at gæsterne kan vælge mellem fly til Salzburg samt komfortable busrejser, grupperejser og kør-selv-rejser, siger salgschef Rasmus Skov Jensen.

Flere nyheder

Højmark Rejser har netop sendt sit nye vinterkatalog på gaden, og det rummer traditionen tro flere nyheder.
– Det er alle typer, der vil slappe af fra hverdagen med en skirejse til Østrig, men vi kan mærke, at familierejser bliver mere og mere populære. Derfor har vi som noget nyt i Maria Alm, der er Højmark Rejsers mest besøgte familiedestination, sørget for gratis børnepasning hver dag for børn i alderen tre-seks år. Hver lørdag tilbyder vi desuden gratis skiskole for børn i alderen 4-12 år, fortæller Rasmus Skov Jensen.
Det er nu også muligt at komme med fly på skiferie til et af Østrigs mest charmerende områder, Saalbach Hinterglemm.

Lytter til folk

Højmark Rejser har det motto, at det er bedre at være ekspert i at arrangere skirejser til ét bestemt område end være halvgod på mange forskellige skisportssteder.
– Vi har selv oplevet de forskellige steder, så derfor ved vi, hvad vi sælger til gæsterne. Vi lytter til folks ønsker og forsøger at afdække deres behov til mindste detalje. Så kan vi give dem den bedste rådgivning om, hvilke af vore 10 destinationer der passer bedst til dem. Vi sætter en ære i at betragte vore kunder som personer, og vi vil gøre vort yderste for at stille dem tilfredse, siger Rasmus Skov Jensen.

Stor interesse

Højmark Rejser oplever i år særdeles stor interesse for at komme på skiferie i den kommende vintersæson. Vinterkataloget blev udsendt midt i august, men mange skiglade danskere har allerede sikret sig skiferien.
Højmark Rejser forventer, at antallet af skigæster øges markant i forhold til sidste sæson, hvor mere end 15.000 danskere fik sig en aktiv ferie med Danmarks største alpine skirejsebureau.

 

For fire år siden oprettede Højmark Rejser A/S som den naturligste ting i verden sin egen skiklub, og den er siden vokset til at omfatte knap 18.000 medlemmer.
Dermed er Højmark Rejser ikke alene Danmarks største alpine rejsebureau, men har også landets største skiklub.
Alle, der rejser med bureauet, kan blive medlemmer ganske gratis. Medlemsskabet indebærer, at man bl.a. får tilsendt det nye skikatalog, nyhedsbreve, klubmagasinet “off piste” og tilbud, får mulighed for at købe skiudstyr til fordelagtige priser og får rabatter på aktiviteter, i sportsforretninger og

Alle pressemeddelelser om: