Et rent pletskud fra Klasselotteriet

11. september 2000

Til redaktionen

Holstebro, 11. september 2000

Holstebro, 11. september 2000

Vi sender pressestof for Det Danske Klasselotteri A/S, som har ramt plet ved som det første danske spil at give folk mulighed for at spille via Internettet. Salget af lodsedler er bogstaveligt talt eksploderet.
Yderligere oplysninger kan findes på www.klasselotteriet.dk

Tekst af journalist Flemming Hove.
Tekst kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.
Yderligere informationer – kontakt Det Danske Klasselotteri A/S, marketingchef Poul Lundkjær, tlf. 3314 0900.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Et rent pletskud fra Klasselotteriet

Danskerne strømmer til for at spille elektronisk om bl.a. 36 milliongevinster.

Det Danske Klasselotteri A/S har ramt plet ved som det første danske spil at give folk mulighed for at spille med via Internettet.
Salget af lodsedler er bogstaveligt talt eksploderet, siden Klasselotteriet i februar tog hul på at fortælle danskerne, hvordan de elektronisk spiller om de mange milliongevinster.
Ikke færre end 22.000 danskere har tilsammen købt ca. 40.000 lodsedler til en samlet årsværdi af ca. 24 mio. kr. Gennemsnitskøbet udgør mere end 700 kr.
90 procent af købene sker nu elektronisk enten pr. postordre med tilmelding til BetalingsService eller direkte via Internettet – også med tilmelding til BetalingsService. Antallet af nye spillere, der køber direkte på Internet-adressen www.klasselotteriet.dk, er steget fra 10 procent til nu 25 procent. Den udvikling er sket på bekostning af det klassiske girokort.

Vi har døgnåbent

Dermed har Klasselotteriet fået det bedst tænkelige bevis for, at bestyrelsen så rigtigt, da den i 1999 valgte at bruge Internettet som salgskanal.
– Klasselotteriet er nu den udbyder på det danske spillemarked, der har det suverænt største distributionsnet. Vi er den eneste udbyder, der tilbyder køb og betaling direkte via Internettet, som mere end en million danske husstande har adgang til. Vi har åbent 24 timer i døgnet og er aldrig længere væk end PC’en, siger marketingchef Poul Lundkjær.
Klasselotteriet vil arbejde målrettet på at udnytte Internettets enorme salgs-og distributionskraft. Spillerne kan både bestille lodder og tilmelde sig BetalingsService via Internettet. Herefter trækker BetalingsService automatisk lodseddelbetalingen to gange om året på spillernes bankkonto, ligesom alle gevinster automatisk bliver overført til bankkontoen. 105.000 danskere spiller i dag elektronisk i Klasselotteriet via BetalingsService.
Klasselotteriet forventer en omsætningsfremgang på 10 procent i forhold til sidste år. Fremgangen skal ses i forhold til, at det totale spillemarked i landet er svagt faldende.

Fakta

Hvert år udtrækker Det Danske Klasselotteri A/S 36 milliongevinster. Dermed er chancen for at få en milliongevinst dobbelt så stor i Klasselotteriet som i de store ugentlige spil.
Den årlige præmiesum er på 234 mio. kr. fordelt på 102.780 gevinster. Hver måned er der én gevinst på to mio. kr., to på hver en mio. kr., én på en halv mio. kr. og én på en kvart mio. kr. på højkant. Dertil kommer de andre gevinster fra 100.000 kr. og ned til den mindste på 1280 kr.
Spillerne har mulighed for at forøge gevinsterne ved at købe et Mega-lod. Derved vinder man det udtrukne beløb plus 50 procent oveni – altså i alt op til tre mio. kr.
Hvert år spiller ca. 350.000 danskere for tilsammen en kvart milliard kroner i Klasselotteriet. Heraf spiller 105.000 elektronisk via BetalingsService.
Klasselotteriet er det eneste danske spil, som giver spillerne mulighed for både at bestille lodder og tilmelde sig BetalingsService via Internettet 24 timer i døgnet. BetalingsService trækker automatisk lodseddelbetalingen to gange om året på spillernes bankkonto, ligesom alle gevinster automatisk bliver overført til bankkontoen.
Klasselotteriet har været inde i en rivende udvikling, og nu er der på Internettet fire typer af lodder at vælge imellem for spillerne. Et megalod med en topgevinst på tre mio. kr., et hellod med en topgevinst på to mio. kr., et halvlod med en topgevinst på en mio. kr. og et kvartlod med en topgevinst på en halv mio. kr.
Klasselotteriet ligger helt i top med udbetaling til spillerne. Ikke færre end 65 procent af Klasselotteriets omsætning havner i spillernes lommer.

Alle pressemeddelelser om: