Kontormøbelproducent satser målrettet på hjemmemarkedet

2. september 2000

Til redaktionen

Holstebro, 2. september 2000

Vi sender pressestof for Jesper Office A/S, Ulfborg, som har overtaget to mindre danske virksomheder for at være godt rustet på hjemmemarkedet.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Tekst kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.
Yderligere informationer – kontakt Jesper Office A/S, koncerndirektør Tonny Haahr,
tlf. 9693 0919 eller Jesper Office DK A/S, direktør A. C. Nielsen, tlf. 9740 2433 eller mobil 2024 8450

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Kontormøbelproducent satser målrettet på hjemmemarkedet

Jesper Office A/S har overtaget to mindre virksomheder for at være godt rustet.

Det er usædvanligt, at en dansk eksport-virksomhed køber to mindre danske virksomheder med henblik på også at etablere sig solidt på hjemmemarkedet.
Men det er præcis, hvad den vestjyske producent af kontormøbler, Jesper Office A/S, har gjort ved at overtage virksomhederne Cabale i Holstebro og Ergo-nova Kontorergonomi A/S i Karlstrup.
– Normalt stræber danske virksomheder efter at få så stor en eksportandel som mulig. Hos os er situationen anderledes. Vi har hidtil kun haft ren eksport med 90 procent afsætning til USA og 10 procent til Storbritannien, og derfor vil vi satse mere på det nordeuropæiske marked og specielt på det danske, siger direktør Tonny Haahr, der bl.a. er kendt som én af grundlæggerne af HTH Køkkener.

Tre trumfkort

Jesper Office A/S har med overtagelsen af de to virksomheder samlet tre vigtige trumfkort under ét: Produktion af enkle kontormøbler til mindre virksomheder og hjemmekontorer, produktion af designmøbler og produktion af ergonomisk rigtige kontormøbler.
Samtidig er der skabt grundlag for at lave en målrettet produktudvikling af både design og ergonomi af bl.a. sidde/stå-borde.
– Fremover vil Jesper Office A/S have et bredere produktsortiment, og vi vil være i stand til at levere totalløsninger til indretning af kontormiljøer. Dermed vil vi stå stærkt og mere slagkraftigt ikke mindst på hjemmemarkedet, siger Tonny Haahr.

Mange års erfaring

Jesper Office A/S har eksisteret i 65 år – de første mange årtier under navnet Hundevad – og med det erfaringsgrundlag har Tonny Haahr formået at gøre virksomheden til en sund forretning.
I dag er produktionskapaciteten på virksomheden i Ulfborg fuldt udnyttet. Derfor vil Ergo-nova´s og Cabales produkter også fremover blive produceret hos underleverandører.

Fakta

Jesper Office A/S beskæftiger ca. 150 medarbejdere i Danmark og USA og når i år en omsætning på godt 130 mio. kr.
De to nye virksomheder i koncernen – Jesper Office DK A/S (tidligere Cabale) og Ergo-nova Kontorergonomi A/S – har tilsammen ca. 35 medarbejdere og havde i 1999 en omsætning på ca. 65 mio. kr.
Tonny Haahr er koncerndirektør, og han har direktør A. C. Nielsen som leder af Jesper Office DK A/S i Holstebro og salgsdirektør Jørgen Stage hos Ergo-nova Kontorergonomi A/S i Karlstrup.

Alle pressemeddelelser om: