Kunderne vil have god service

26. juni 2000

Til redaktionen

Holstebro, 26. juni 2000

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved pressefotograf Gregers Kirdorf.

Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Profil Optik, indehaver Henning Frost, tlf. 9782 0086.

 

Kunderne vil have god service

Profil Optik i Lemvig er udvalgt som prøvebutik for et nyt computersystem.

Service, service og atter service!
Det er det, der skal få kunderne til at strømme ind hos Profil Optik i Lemvig, og det er også det, der skal få dem til at komme igen.
– I modsætning til mange andre faggrupper får vi ingen penge for det, vi oprindelig er uddannede til, nemlig at foretage synsprøver. Vi satser i stedet på almindeligt købmandsskab som at sælge stel, glas og kontaktlinser, fortæller indehaveren af Profil Optik, Henning Frost.
I anledning af, at det nu er fem år siden, forretningen flyttede ind i den tidligere Husteds Boghandel, har Henning Frost i samarbejde med bureauet Tilsted Communications nye afdeling – Tilsted Profil & Image – udgivet et profilblad. Det fortæller om forretningen, medarbejderne, trenden i branchen og intet mindre end en verdenspremiere!
Den danske importør af Rodenstocks stel og glas – Filtenborg – har udvalgt Profil Optik i Lemvig som prøvebutik for et nyt computersystem, der gør det muligt at vise billeder af kunden med forskellige stel og glas.

Computeren kan på skærmen vise kunden med otte forskellige stel på én gang. Billederne kan forstørres og vises fra siden, og det gør det meget lettere for kunden og optikeren at vælge. Hvis kunden stadig er i tvivl, kan han eller hun få skærmbillederne printet ud og derefter vurdere dem i ro og mag derhjemme.

Fakta

Tilsted Communications nye afdeling – Tilsted Profil & Image – hjælper forretninger, firmaer og virksomheder med at producere profil- og imageskabende blade om dem selv og deres formåen – ganske gratis.
Omkostningerne ved at producere bladene betales af forretningens, firmaets eller virksomhedens leverandører og samarbejdspartnere

Alle pressemeddelelser om: