Kronebil på landet

5. april 2000

Til redaktionen

Holstebro, 5. april 2000

Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.
Fotos ved pressefotos Gregers Kirdorf. Tekst ved journalist Flemming Hove.

 

Kronebil på landet

 

Det danske kongehus er ikke længere ene om at have kronebiler.
Nu har Dansk Folkeparti også anskaffet sig et eksemplar. Kronebilen vil i de kommende måneder rulle rundt i hele landet som et vigtigt led i partiets nej-kampagne forud for folkeafstemningen torsdag den 28. september for eller imod den fælles europæiske mønt euroen.
Dansk Folkeparti har brugt Tilsted Communication som sparringspartner i arbejdet med at finde originale metoder til at vække interesse for folkeafstemningen.
Det er blevet til foldere, plakater, annoncer, radiospots, flag, balloner, chokolademønter, bannere, t-shirts, web-sites, kronebil og en énhjulet kronecykel. Det gennemgående tema er, at Dansk Folkeparti vil bevare kronen som Danmarks solide og stærke valuta.
Onsdag den 5. april sendte Tilsted Communication landets nyeste kronebil fyldt med kampagnemateriale afsted fra Naur til Christiansborg. Her vil Dansk Folkeparti søndag den 9. april i Landtingssalen offentliggøre sin kampagnestrategi.
Der kan hentes yderligere informationer på partiets specielle kampagneside på internettet på adressen www.kronen.dk

Alle pressemeddelelser om: