Bankmand har fart på

3. marts 2000

Til redaktionen

Holstebro, 3. marts 2000

Vi sender en pressemeddelelse for Kaupthing Bank Island. Den tidligere underdirektør i Nordvestbank i Lemvig, Johnie Brøgger, som nu er ansat som adm.direktør hos Kaupthing Bank Luxembourg S.A., har netop åbnet et nyt repræsentationskontor på Færøerne.

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved Kaupthing Bank Island.

Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning. Foto findes på Internettet.

Yderligere informationer – kontakt Kaupthing Bank Luxembourg S.A., adm. direktør Johnie Brøgger, tlf. 00 352 021 32 04 53 eller 00 352 46 31 31.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted

Inge-Lise Dinesen

 

Bankmand har fart på

 

Den tidligere underdirektør i Nordvestbank i Lemvig, Johnie Brøgger, er i bogstaveligste forstand en flyvsk herre.

Han forlod Nordvestbank kort før årtusindskiftet til fordel for jobbet som administrerende direktør for Islands første bank i udlandet, Kaupthing Bank Luxembourg S.A. Siden da har han nærmest fløjet i pendulfart mellem Luxembourg, Danmark, Island og Færøerne for at udvide vulkanøens bankinteresser i udlandet.

Han har netop været på Færøerne, hvor Kaupthing Bank Island har besluttet at etablere sig. Det skal ses i sammenhæng med landsstyrets planer om privatisering samt etablering af en minibørs.

Johnie Brøgger oplyser, at Kaupthing Banks investeringsforening, Global Equity Fund, der investerer i udenlandske aktier, i 1999 gav et afkast på 49,7 procent, mens bankens investeringer i IT-virksomheder gav et nominelt afkast på hele 59,5 procent af den investerede kapital. Det resultat er opnået siden afdelingens etablering i november 1999.

Johnie Brøgger stod for den officielle præsentation af brødrene Peter og Jan Otto Holm, der skal stå i spidsen for det nye repræsentationskontor som henholdsvis administrerende direktør og investeringschef.

Alle pressemeddelelser om: