Spændende udfordring i Luxembourg

20. februar 2000

Til redaktionen

Holstebro, 20. februar 2000

Vi sender en pressemeddelelse for Kaupthing Bank Luxembourg S.A. Det er en ny islandsk investeringsbank i Luxembourg. Ruben Petersen er udnævnt til privatkundeansvarlig i Kaupthing Bank Luxembourg S.A. Han kommer fra en stilling som prokurist i Jyske Bank i Hillerød.

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved fotograf Tommy Wølk.

Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Kaupthing Bank Luxembourg S.A., privatkundeansvarlig Ruben Petersen, tlf. 4848 4922.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted

Inge-Lise Dinesen

 

Spændende udfordring i Luxembourg

 

Det er en mand med mange talenter, der sammen med tre andre danskere skal stå i spidsen for en ny islandsk investeringsbank i Luxembourg.

40-årige Ruben Petersen fra Fredensborg er blevet udnævnt til privatkundeansvarlig i Kaupthing Bank Luxembourg S.A. Dermed siger han farvel til jobbet som prokurist med ansvar for investerings- og pensionsområdet i Jyske Bank Hillerød og goddag til en stor international udfordring i Luxembourg, hvor der i forvejen er samlet 220 banker fra 45 lande.

Kaupthing Bank Luxembourg er etableret af Kaupthing Investment Bank på Island, som ejes af de islandske sparekasser. Det er første gang, en islandsk bank prøver lykken i udlandet. Det er blevet muligt, efter at en række stramme restriktioner er blevet fjernet fra den islandske økonomi.

Ruben Petersen var i 1985 leder af Nuna Banks investeringsgruppe i Grønland. I 1988 blev han investeringsrådgiver i Bikuben og senere souschef. Fra 1991-97 arbejdede han med investerings- og pensionsområdet i BG Bank, og i 1997 kom han til Jyske Bank Hillerød som prokurist, også med ansvar for investeringssiden. Ruben Petersen har således mange års erfaring med især investeringsrådgivning af formuende kunder.

Privat er Ruben Petersen gift med Anne og far til to sønner. Han er ivrig kajakroer, kører gerne på mountainbike i Alperne og har løbet Vasaloppet otte gange (90 km på langrendski).

I Kaupthing Bank Luxembourg skal Ruben Petersen arbejde sammen med administrerende direktør Johnie Brøgger, kreditchef Peter Raun og likviditetschef Bent Winkel.

Alle pressemeddelelser om: