Få hurtigt overblik over gulvprojektet

15. februar 2000

Til redaktionen

Holstebro, 15. februar 2000

Vi sender en pressemeddelelse for Junckers Industrier A/S i Køge. Virksomheden har udviklet et interaktivt PC-baseret salgsværktøj, der vises på fagmessen ³Byggeri 2000².
Illustration vedlagt på CD-rom.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Illustration ved Junckers Industrier A/S.
Tekst og illustration kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Junckers Industrier A/S, teknisk servicechef Ole Slott,
tlf. 5665 1895.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Få hurtigt overblik over gulvprojektet

Junckers Industrier har som den første gulvproducent udviklet et interaktivt PC-baseret salgsværktøj, der vises på fagmessen

Trælasthandlere og byggemarkeder får nu et salgsværktøj, der giver kunderne et præcist overblik over, hvilken type trægulv de bør vælge, og hvad der skal bruges af forskellige materialer.
Europas største producent af massive parketgulve, Junckers Industrier A/S, har som den første gulvproducent udviklet et interaktivt PC-baseret salgsværktøj – Junckers TI – der er et teknisk informationssystem med bl.a. søgeværktøj og beregningsmodul.
Junckers TI introduceres på fagmessen “Byggeri 2000”, der finder sted i Fredericia i dagene 21.-25. marts. På messen får gæsterne lejlighed til at afprøve, hvordan systemet virker i praksis.

Indkøbsseddel

Det nye interaktive salgsværktøj kan dels bruges som opslagsværk med alle nødvendige informationer om koncernens massive parketgulve og tekniske specifikationer om gulvsystemer til både bolig, erhverv og sport. Dels som en guide, der finder frem til netop det gulvsystem, der passer til den enkelte opgave.
Når en kunde forelægger trælasthandlen eller byggemarkedet et gulvprojekt, indtastes kundens informationer om f.eks. anvendelsesområde, træart, overflade, konstruktionshøjder og areal i Junckers TI.
Programmets Navigator foreslår derpå et gulvsystem, hvorefter programmets Calculator laver en “indkøbsseddel” på, hvad der skal bruges af materialer og komponenter. Den kan så udskrives sammen med f.eks. projekterings- og læggevejledninger.
Junckers TI er tilgængelig på koncernens web-site www.junckers.dk, og desuden kan branchefolk rekvirere en CD-ROM og en mappe med den tekniske information.

Alle pressemeddelelser om: