Nyt om navne

26. januar 2000

Til redaktionen

Holstebro, 26. januar 2000

Vi fremsender navnestof.
Tilsted Communication har pr. 1. februar ansat Gert Pedersen som IT-ansvarlig.
Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved pressefotograf Gregers Kirdorf.

Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt undertegnede, tlf. 9743 2300.

 

Nyt om navne

 

Bureauet Tilsted Communication i Naur har pr. 1. februar ansat Gert Pedersen som IT-ansvarlig.
Gert Pedersen, 35, er fra Korsø ved Ålestrup. Han har siden 1986 været beskæftiget inden for IT-verdenen og har derfor en solid ballast af viden om både IT-opsætning, vedligeholdelse, udvikling og programmering med i rygsækken til Naur.
Gert Pedersen arbejdede i perioden 1986-88 som IT-konsulent og tekniker i virksomheden Interflex på Amager. Derefter var han i et års tid IT-konsulent på Dagbladet i Holstebro, inden han kom til Scanbirk Møbelfabrik A/S i Skringstrup, hvor han fra 1989 til 2000 var IT-ansvarlig. I det sidste års tid har han været IT-ansvarlig hos ISS Danmark i Åbyhøj, hvor han har varetaget det administrative og brugersupporten i Jylland og på Fyn.

Billedtekst:
Gert Pedersen – ny IT-ansvarlig i Tilsted Communication.

Alle pressemeddelelser om: