Ginseng gør mig frisk og veloplagt

1. januar 2000

Til redaktionen

Holstebro, 1. januar 2000

Yderligere informationer kontakt: Sports pharma as, direktør Niels Jensen, tlf. 7584 0533.

Tilsted Communication, Naurvej 35, 7500 Holstebro, tlf. 9743 2300.
Tekst: Journalist Flemming Hove. Foto: Fotograf Ole Mortensen.

Yderligere oplysninger om produktet kan fås på www.ginseng.as

 

Ginseng gør mig frisk og veloplagt

 

-Det er nødvendigt for professionelle cykelryttere at have et mentalt overskud, siger René Jørgensen, der er yngste rytter hos MemoryCard-Jack&Jones.

Når en professionel cykelrytter føler sig frisk og veloplagt hele dagen, har han både lyst og energi til at rulle ud på landevejene selv i dårligt vejr.

– Det betyder utroligt meget at have et mentalt overskud, når vi skal træne så meget, som vi gør. Det duer ikke, at vi føler os trætte og slappe, for så bliver det en træls dag. Træningen skal passes hver dag, og vi kan ikke bare sidde og hygge os. Så skal vi i hvert fald kigge os om efter et nyt job! siger 24-årige René Jørgensen fra det professionelle danske cykelhold MemoryCard-Jack&Jones, der som det første danske cykelhold nogensinde er med i Tour de France.

Træner hårdt

Han og andre af holdets ryttere spiser hver dag i sæsonen Koreansk Rød Ædel Ginseng, som den danske importør Sports Pharma sponsorerer cykelholdet med.
– Jeg spiser to Ginseng-kapsler om morgenen og om aftenen. De giver mig det fornødne overskud, og jeg har det sådan, at hvis jeg føler mig frisk og motiveret, får jeg også en god dag. Det er nødvendigt, for vi “går til stålet”, hver gang vi er ude at træne, tilføjer René Jørgensen.

Hårdt program

Når han ikke deltager i løb, ser en normal træningsuge sådan ud.
Om mandagen træner René let i tre timer. Om tirsdagen lyder programmet på to timers hård og intens intervaltræning, og om onsdagen træner han let i seks timer. Om torsdagen gælder det atter to timers intervaltræning, mens fredagen går med seks timers let træning.
Lørdag/søndag sidder han på cyklen i tre timer.
René blev professionel i 1998, og siden da har han udviklet sig meget – både som menneske og som cykelrytter.

Alle pressemeddelelser om: