Lune forretninger har fået ny ejer

17. oktober 1999

Til redaktionen

Holstebro, 17. oktober 1999

Tekst: Journalist Flemming Hove

Yderligere
oplysninger

Kan fås hos: Direktør Sven Brixen på
tlf. 2360 1877 eller tlf. 9743 5615.

 

Lune forretninger har fået ny ejer

Ny ejer og nyt navn til forretningskæde i Åbybro, Vejle, Kolding og Sønderborg.

Forretningskæden Pejse- og Skorstenseksperten A/S i Åbybro, Vejle, Kolding og Sønderborg har fået ny ejer.
Det er den tidligere administrerende direktør hos brændeovnsproducenten Jydepejsen A/S i Nr. Felding ved Holstebro, Sven Brixen, der har købt forretningerne, og han overtager dem officielt mandag den 18. oktober.
Alle fire forretninger får i anledning af ejerskiftet nyt navn og vil fremover hedde Miljøvarme A/S. Produkterne vil fortsat være pejse, brændeovne, skorstene og mindre biobrændselsanlæg.
Sven Brixen oplyser, at både butikscheferne og medarbejderne i de fire forretninger fortsætter på samme måde som hidtil. Det betyder bl.a., at forretningerne er klar til at rådgive og hjælpe alle, der har handlet hos dem.
Den nye ejer har stor erfaring og indsigt i pejse- og brændeovnsbranchen. Sven Brixen har været administrerende direktør for Jydepejsen siden 1993 og har i den periode været dybt engageret i både udviklingsarbejde og internationalt salgsarbejde. Han har desuden været formand for DAPO, som er brændeovnsbranchens producentforening.

Alle pressemeddelelser om: