Kontakt- og salgschef hos Tilsted Communication i Holstebro

26. august 1999

Til redaktionen

Holstebro, 26. august 1999

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved pressefotograf Gregers Kirdorf.

Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

 

Kontakt- og salgschef hos Tilsted Communication i Holstebro

 

Det landsnominerede bureau Tilsted Communication i Naur ved Holstebro har pr. 1. september ansat Henrik Renneberg, 31, som ny kontakt- og salgschef.

Han kommer fra en stilling som salgs- og marketingchef hos den skandinaviske rejsegrossist Robinson Scandinavia A/S i København. Her har han haft ansvaret for salg og markedsføring af produkterne i virksomhedens afdelinger i Norge og Danmark.

Henrik Renneberg er korrespondent i tysk og fransk, har gjort tjeneste i forsvaret i både Odense og Sønderborg. Han er uddannet merkonom i salg og markedsføring og har siden 1992 arbejdet i rejsebranchen med aktiviteter i ind- og udland.

Tilsted Communications nye salgsmæssige ansigt udadtil kan lide at se tingene i et bredt perspektiv med det formål at få opgaver og projekter grundigt planlagt og derpå gennemført. Han betragter sit nye job som en stor udfordring, der giver ham mulighed for at tære på sin erfaring inden for bl.a. marketing.

Alle pressemeddelelser om: