Brugskunst til køkkenet

22. februar 1999

Til redaktionen

Holstebro, 22. februar 1999

Vi fremsender en pressemeddelelse for Blomberg a/s, som har fremstillet et nyt fritstående komfur, der er både energibesparende, miljøvenligt og praktisk.

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved fotograf Ole Mortensen.

Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer kontakt: Blomberg A/S, reklamechef Steen Bielefeldt, tlf. 7342 1800.

 

Brugskunst til køkkenet

Nyt luksuskomfur fra Blomberg a/s er til kogekunst i sværvægtsklassen.

Det er en kunst at lave god mad.

Derfor er det rimeligt, at madkunstneren har det værktøj, der skal til, og så gør det vel ikke noget, at værktøjet i sig selv er et stykke brugskunst.

Det er nogle af de tanker, der ligger bag det nye luksuskomfur, som Blomberg a/s netop nu introducerer i Danmark. Komfuret hedder meget rammende Big Size, og det henvender sig til alle, der holder af madlavning og elegant design.

Det nye luksuskomfur egner sig ikke til indbygning i et køkkenelement i traditionel forstand. Det er med sin størrelse og sine elegante skulpturelle linier beregnet til at være det naturlige midtpunkt i et køkkenmiljø – enten fritstående med de rustfrie stålsider synlige, stående med en side op ad et køkkenelement eller placeret mellem 2 køkkenelementer. Uanset placering kan komfuret betragtes som et stykke brugskunst, der er med til at give køkkenmiljøet kraft og styrke.

Hvidevarer har i de seneste år været igennem en rivende udvikling. Blomberg har erfaret, at forbrugerne i dag ofte prioriterer hvidevarer til køkkenet på samme måde som f.eks. en flot bil eller en rejse til et eksotisk sted. Det stiller nye krav til bl.a. hvidevarernes design og deres evne til at falde ind i personlige køkkenmiljøer.

Big Size-komfuret er 80 cm bredt, og dets sider, sokkel og topramme er i rustfrit stål. Fronten består af buede ovnlåger med dobbelte lag af hærdet glas. Der er glaskeramiske kogeplader med induktionsvarme og elektronisk fingertouch betjening. Komfuret har ingen kanter og sprækker, og er derfor nemt at holde rent.

Komfuret har to ovne. Den øverste er en mindre ovn med traditionel over- og undervarme samt grill og et praktisk skuffeudtræk. Den nederste er en 56 liter stor ovn, der kombinerer over- og undervarme med varmluft og grill. Begge ovne betjenes via et elektronisk fingertouch panel i komfurets top-stålramme. Komfuret er i venstre side udstyret med to magasinskuffer i samme højde som de to ovne.

Alle pressemeddelelser om: