Ny brændeovn er solidt kram

15. november 1998

Til redaktionen

Holstebro, 15. november 1998

Holstebro, 15. november 1998

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved fotograf Ole Mortensen.

Tekst og foto kan frit anvendes uden beregning.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Euro-flame A/S, salgskonsulent Henrik Nielsen, tlf. 9740 6616.

 

Ny brændeovn er solidt kram

Nyhed fra Euro-flame A/S er både pris- og desigmæssig attraktiv.

Brændeovne fra det danske firma Euro-flame A/S er kendt som godt og solidt dansk kram til en fornuftig pris.

Det gælder også firmaets nyeste brændeovn – Euro 7 – der både med hensyn til pris og design er et attraktivt tilbud. Euro 7 kan købes fra ca. 10.000 kr., og kunderne kan frit vælge et design med enten stålbeklædning, keramikfliser i flere farver eller de populære fedtsten.

Ovnene kan opleves hos fagforhandlerne i hele Danmark.

Euro-flame A/S er datterselskab af Jydepejsen A/S, der producerer brændeovne i Nr. Felding uden for Holstebro. Euro 7-brændeovnene er godkendt af Dansk Standard, hvilket giver køberne en ekstra sikkerhed for miljørigtig forbrænding.

Euro 7 er udviklet af firmaets egne medarbejdere, og det betyder, at den nye brændeovn er lige så enkel og simpel at betjene som de øvrige ovne i Euro-serien. Euro-flame A/S har den filosofi, at brændeovne uden de store dikkedarer ofte holder bedre end de avancerede og komplicerede.

Forbrændingsstyringen i Euro-serien er både enkel og gennemprøvet, så den lever op til firmaets målsætning om den bedst opnåelige forbrænding og den bedst mulige konvektion og varmefordeling med en enkel betjening.

Alle pressemeddelelser om: