Langelinie er genopstået i fordums glans

20. september 1998

Til redaktionen

Holstebro, 20. september 1998

Vi fremsender en pressemeddelelse for Junckers Industrier A/S i Køge. De har leveret 2500 kvadratmeter færdigolieret egeplankegulve til den nye Langelinie-Promenade i København .

Vedlagt fakta.

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved fotograf Tony Holmstrøm Larsen.

Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Junckers Industrier A/S, marketingchef Anne Thane,

tlf. 5665 1895

 

Langelinie er genopstået i fordums glans

 

Junckers Industrier har leveret færdigolierede egeplankegulve til butikker.

Langelinie i København er et af de steder, som enhver turist med respekt for sig selv må besøge. Området tiltrækker hvert år flere end 3,5 mio. gæster, og det er lidt af en gave til den nyistandsatte Langelinie-Promenade.

I mange år lå den gamle promenadebygning fra 1894 som en fredet ruin, men den er nu genopstået i fordums glans og indeholder 25 lejemål med cafeer, restauranter og butikker. Totalentreprenøren bag det omfattende projekt, NCC Rasmussen & Schiøtz Byg A/S, har satset på at gøre området til en attraktiv oase for krydstogtgæster og til et spændende sted, hvor også alle andre kan få en indkøbsoplevelse.

– Langelinie-Promenaden er stykke havnekultur, som i mange år fik lov til at forfalde. Det er heldigvis et overstået kapitel, og vi er stolte over, at vi har fået lov til at sætte vores præg på den nye havnefront i København, siger marketingchef Anne Thane fra Europas førende producent af massive parketgulve, Junckers Industrier A/S i Køge.

Virksomheden har leveret færdigolierede egeplankegulve til en stribe af forretningerne i Langelinie-Promenaden, og det er blevet til ca. 2500 kvadratmeter i alt. Egeplankegulvene er færdigolierede, inden de forlader fabrikken. Det sker med en speciel olie, som tilfører gulvet både styrke og holdbarhed. Det er grunden til, at færdigolierede gulve egner sig til bl.a. kontorer og butikker.

De gamle pakhuse, som nu er blevet forvandlet til Langelinie-Promenaden, blev tidligere brugt til oplagring af varer, der skulle eksporteres, men i de sidste ca. 40 år har pakhusene ligget hen som ruiner. I dag er de takket være initiativ, fremsynede ideer og ca. 50 mio. kr. blevet forvandlet til en helt ny havnefront på 4000 kvadratmeter.

Fakta

Junckers Industrier A/S producerer som den eneste i verden massive parketgulve, der er færdigolierede fra fabrikken.

Virksomheden har gennem intensiv produkt- og produktionsudvikling fundet løsningen på at producere færdigolierede massive gulve, der har stor slidstyrke og meget lang holdbarhed.

På fabrikken bliver gulvene olierede under kontrollerede forhold. Derfor afgiver gulvene ikke gasser fra opløsningsmidler under lægningen. Det er til gavn for håndværkerne.

Færdigolierede massive parketgulve egner sig til både kontorer, butikker og institutioner samt til private boliger. Ved eventuel senere slid kan gulvet friskes op med Blitsa-gulvolier, som Junckers Industrier selv producerer. Det er den samme olie, som gulvene færdigolieres med på fabrikken.

Alle pressemeddelelser om: