Det koster at omgive sig med naturprodukter

30. august 1998

Til redaktionen

Holstebro, 30. august 1998

Vi fremsender en pressemeddelelse for Junckers Industrier A/S i Køge. Foruden at være Europas førende producent af massive parketgulve, er de også Danmarks største producent af gulvlakker og -olier. De markedsføres under navnet Blitsa.

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved fotograf Ole Mortensen.

Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Junckers Industrier A/S, marketingchef Anne Thane, tlf. 5665 1895.

 

Det koster at omgive sig med naturprodukter

 

F.eks. er massive parketgulve lette at holde med Blitsa gulvlak eller -olie.

Det er blevet en livsstil for mange danskere at omgive sig med naturmaterialer. Det skaber på én gang en rar atmosfære og signalerer god smag.

Navnlig flytter massive parketgulve ind i hjemmene som aldrig før. Én af grundene til det er, at de i det daglige er nemme at gøre rene, blot man med passende mellemrum husker at vedligeholde dem med olie eller lak.

– Det er med massive trægulve som med alt andet. De skal jævnligt have et serviceeftersyn, men så holder de til gengæld hele livet, siger servicekonsulent Ernst Pedersen fra Junckers Industrier A/S, der er Europas førende producent af massive parketgulve og Danmarks største producent af gulvlakker og -olier, der markedsføres under mærket Blitsa.

En kærlig hånd

Virksomheden udviklede allerede i 1950´erne Blitsa til overfladebehandling af de massive parketgulve. Det skete i erkendelse af, at træ er et levende materiale, der med kærlig hånd og passende vedligeholdelse bevarer sin styrke og naturlige charme.

Blitsa gulvlakker og -olier har gennem årene modstået megen slid og andre strabadser på mange millioner kvadratmeter trægulve. Successen har været så stor, at brugerne ikke taler om lakering eller oliering, men om Blitsa-behandling!

Kræver indsats

Behandlingen giver trægulvene det udseende, der passer til omgivelserne. Udseendet kan variere mellem mat og blank, og Blitsa kan købes som vandbaseret eller spritbaseret gulvlak og som gulvolie.

– Med mellemrum kræver det da en indsats at omgive sig med naturmaterialer, men det opvejes helt klart af de flotte resultater med Blitsa. Folk betragter som regel vedligeholdelse som en del af glæden ved at have naturens produkter indendøre, siger Ernst Pedersen.

Alle pressemeddelelser om: