En smal sag at lægge parketgulv

5. juli 1998

Til redaktionen

Holstebro, 5. juli 1998

Vi fremsender en pressemeddelelse for Junckers Industrier A/S i Køge. Virksomheden fremstiller et nyt 10 mm massivt parketgulv homefloor, som er let at lægge for gør-det-selv-folket.

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved fotograf Ole Mortensen.

Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Junckers Industrier A/S, marketing DK, tlf. 5665 1895

 

En smal sag at lægge parketgulv

 

Du kan let og hurtigt samle nyt massivt parketgulv fra Junckers.

Det er næsten lige så nemt at lægge et nyt massivt parketgulv, som det er at klø sig selv i nakken!

Den melding vil mange sikkert studse over, men det er ikke desto mindre sandt. Hvad der tidligere har krævet kyndig hjælp fra håndværkere eller rutinerede gør-det-selv-folk, er i dag en smal sag for stort set alle, der har mod på selv at lægge et nyudviklet parketgulv fra Junckers Industrier A/S.

Virksomheden er Europas førende producent af massive parketgulve, og det sidste skud på stammen er det 10 mm tykke kvalitetsgulv homefloor. Du kan vælge mellem forskellige træsorter og sorteringer, og om gulvet skal have en lakeret eller færdigolieret overflade. Dermed skal du ikke bruge ekstra tid og penge på overfladebehandling bagefter.

Bøjlesystem

Selvgjort er ofte velgjort, og netop homefloor egner sig fortrinligt til gør-det-selv-folket. Det er der flere gode grunde til.

For det første er det massive parketgulv kun 10 mm tykt, og det svarer til tykkelsen på et almindeligt gulvtæppe. Dermed behøver du ikke tilpasse døre eller lave nye dørtrin. For det andet lægger du gulvet med Junckers kendte bøjlesystem.

Bøjlesystemet er en gennemprøvet metode til lægning af parketgulv. På fabrikken i Køge bliver alle parketstave samlet til hele brædder, og der fræses bøjlespor på bagsiden. Parketbrædderne er 183 cm lange, og der er 1,89 kvm i hver pakke. Du kan lægge det nye gulv på alle plane flader.

Du kan trygt gå i gang med at lægge dit nye gulv. Når du køber homefloor hos Junckers-forhandleren, får du en gratis lægge-video med, og den viser hele læggearbejdet trin for trin. Så er der intet at tage fejl af.

Sundt indeklima

Du kan slibe det massive parketgulv flere gange, hvis det er nødvendigt, og den daglige rengøring begrænser sig til en støvsuger eller en hårdt opvredet klud. Gulvet er med til at give et sundt indeklima til gavn for folk med allergiproblemer.

Junckers tager det alvorligt, når det handler om at bearbejde naturens produkter. Populært sagt tager det naturen 60 år at skabe råmaterialet, Junckers tre måneder at producere gulvet og gør-det-selv-manden en weekend at lægge det…

Alle pressemeddelelser om: