Ekspert i hyggelige skirejser

22. november 1997

Til redaktionen

Holstebro, 22. november 1997

Vi sender pressestof for Højmark Rejser A/S i Ringkøbing. De har netop sendt deres nye vinterkatalog på markedet samtidig med at de har fået lavet nyt logo.

Vinterkataloget kan rekvireres ved henvendelse til Højmark Rejser A/S, tlf. 97 325 325.

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved pressefotograf Gregers Kirdorf, Tilsted Communication.

Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Højmark Rejser A/S, direktør Lars Hjarnø Nielsen, tlf. 97 325 325.

 

Ekspert i hyggelige skirejser

 

Højmark Rejser i Ringkøbing er nu klar med sit nye vinterkatalog

Det er bedre at være ekspert i at arrangere skirejser til ét bestemt område end være halvgod på mange forskellige skisportssteder!

Den holdning har Danmarks største alpine skirejsebureau, Højmark Rejser A/S i Ringkøbing, og derfor har bureauet specialiseret sig i skirejser til Østrig og Canazei i Sydtirol.

– Østrig har skiområder for alle, uanset om man er nybegynder, er på familieferie eller har lyst til at afprøve de skrappe pister. Der er udfordringer for alle typer skigæster, og vi har valgt at gøre os til eksperter i Østrig, fordi vi på den måde kan yde skigæsterne den bedst tænkelige service. Det betyder, at gæsterne kan vælge mellem fly til Salzburg, komfortable busrejser, grupperejser og kør-selv-rejser, siger direktør Lars Hjarnø Nielsen, der er klar med et nyt vinterkatalog.

Bliver afhængig

I sæsonen 1998-99 sendte Højmark Rejser 16.000 på skiferie i det naturskønne Østrig, og chefguide Bjarke Hansen glæder sig over den konstant stigende interesse.

– Skiferier er kommet for at blive. Mange bliver afhængige af den ferieform og vender tilbage år efter år. Én af grundene er, at skiferier er for hele familien, og samtidig er det en aktiv måde at feriere på for både børn og voksne. Det er en fornøjelse at stå på ski, uanset hvor god eller dårlig man er til det. Undervejs overvinder man sig selv på mange måder, og det frigiver en masse energi, siger han.

Bjarke befinder sig i hele vinterhalvåret på skisportsstederne i Østrig, hvor han har ansvaret for, at bureauets ca. 60 guider sørger godt for gæsterne.

– Det er livet for mig at være dernede, og det er faktisk mit andet hjem. Østrigerne er utrolig hyggelige, og de tager imod alle med åbne arme. Vor opgave er da også at give vore gæster en totaloplevelse, og det kan vi kun, hvis vi selv er engageret og brænder for arbejdet som guider, siger han.

Følger gæsterne

Det betyder meget for salgschef Rasmus Skov Jensen, at Højmark Rejser kender skisportsområdet i detaljer.

– Vi har selv oplevet de forskellige steder, så derfor ved vi, hvad vi sælger til gæsterne. Vi vil ikke kun sælge rejsen og så ellers lade gæsterne klare sig selv. Vi følger dem til dørs med oplysninger og hjælp både før, under og efter ferien. For os betyder det meget, at vi får tilbagemeldinger om, hvordan gæsterne har haft det, fortæller han.

Nyt logo

Interessen for at søge informationer via Internettet er eksploderet. Det mærker Højmark Rejser A/S nu for alvor og har derfor tilpasset sit logo til fremtiden.

Med et “snabel-ski” som bomærke efterfulgt af www.hojmark.dk er rejsebureauet trådt ind i de nye tider. Med det nye logo har kunderne altid rejsebureauets internetadresse lige ved hånden, så de hurtigt kan finde både dugfriske oplysninger og se de nye muligheder for skiferier.

 

For tre år siden oprettede Højmark Rejser A/S sin egen skiklub, og den er siden vokset til at omfatte knap 15.000 medlemmer.

Dermed er Højmark Rejser ikke alene Danmarks største alpine rejsebureau, men har også landets største skiklub.

Alle, der rejser med bureauet, kan blive medlemmer ganske gratis. Medlemsskabet indebærer, at man bl.a. får tilsendt det nye skikatalog, nyhedsbreve og tilbud. Man får desuden mulighed for at købe skiudstyr til fordelagtige priser og får rabatter på aktiviteter, i sportsforretninger og på restauranter i Alperne.

Alle pressemeddelelser om: