Skøjterne ruller ind over landet

2. november 1997

Til redaktionen

Holstebro, 2. november 1997

Tekst af Karin Korsgaard

Foto ved fotograf Anders Nielsen

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Junckers Industrier A/S, marketingchef Anne Thane,

tlf. 53 65 18 95.

 

Skøjterne ruller ind over landet

 

Rulleskøjtebølgen ruller ind over Danmark. Både børn, unge og voksne betragter rulleskøjter som et sjovt stykke legetøj, der også kan bruges som et moderne transportmiddel eller idrætsredskab.

Rulleskøjterne er bl.a. rykket ind i sportshallerne, hvor der løbes både hurtigløb, friløb, kunstløb og slalom samtidig med at der køres på rampe eller spilles hockey. Halinspektør i Frederikssund- Hallerne Henrik Madsen mener, at uvidenhed er skyld i, at ikke flere haller har taget rulleskøjterne ind i hallerne.

– Manglende kendskab til, hvad der foregår indenfor rulleskøjtesporten, er skyld i, at kun ganske få haller i dag har lukket rulleskøjteløberne ind i hallerne. Sidste år havde vi rulleskøjte-EM her i hallen med 130- 140 deltagere, siger han.

Ingen ødelagte gulve

Frygten for et ødelagt gulv, har indtil nu afholdt mange haller fra at invitere kunstrulleskøjterne indenfor.

– Vi har parløb, dans og show-rull i hold på programmet. Det er bemærkelsesværdigt, at vores gulve ligner sig selv, og rulleskøjterne ødelægger ikke gulvet for dem , der spiller håndbold, badminton, volley, tennis og indendørs fodbold Selvfølgelig er det kun indendørs rulleskøjter, der bliver brugt her i hallen. Vi skal ikke have sten på gulvet, siger Henrik Madsen.

Junckers Industrier A/S i Køge har med en dobbeltfjedrende underkonstruktion sikret, at Frederikssund-Hallerne har et godt halgulv til rulleskøjter og almindelig sport. Den specielle underkonstruktion er let fjedrende og dermed skånsom for knæ og ankelskader.

Det er velkendt, at rulleskøjter kan være hårde ved knæene.

Alle pressemeddelelser om: