Lækre kalveskindstasker

12. september 1997

Til redaktionen

Holstebro, 12. september 1997

Tekst af Karin Korsgaard, Tilsted Communication.

Foto ved Tilsted Communication.

Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Bel Sac,
Lene Hansen, tlf. 97 48 14 11.

 

Lækre kalveskindstasker

 

Gode venskaber holder hele livet. Det samme gælder for de nye tasker fra Bel Sac. Taskefabrikken i Vemb ved Holstebro har netop lanceret en ny serie af dametasker til den kræsne pige, der sætter pris på kvalitet.

Den nye kollektion er produceret i lækkert, blødt kalveskind, og har en ulempe – taskerne er uopslidelige.

Kollektionen spænder vidt. Fra den lille selskabstaske til den praktiske taske med forskellige rumindelinger. Taskerne kan anvendes af alle piger, hvad enten hun skal til selskab, på job, eller skal på en osetur i byen. Taskerne er udført i smart design med fokus på spænder. Spænderne er gedigne i funktion, såvel som design. Taskerne i kalveskind fås i farverne brun, marine og sort, der alle matcher flot til efterårets nye farver.

Unikke dametasker

Ofte siges det, at tøj er en måde at udtrykke sig på. Det samme gælder for valg af taske.

Taskefabrikken Bel Sac i Vemb ved Holstebro har netop lanceret en ny serie af dametasker til piger, der tør lidt mere.

Den nye kollektion er unik, idet firmaet har brugt en utraditionel kombination af lækker satin og dejligt blødt, naturligt skind. Kollektionen spænder vidt, og der er tasker for enhver smag – der er praktiske tasker til hverdagsbrug, til jobbet eller til indkøb. I taskerne er der forskellige rum, der letter ordenen i en dametaske… Samtidig indeholder kollektionen også smarte, små selskabstasker, der sætter prikken over iét, når veninderne skal i byen.

De nye tasker er enkle i tidsløs elegance, og leveres i det lækreste satin med påsyede, bløde skindlommer, der kan erhverves uden at budgettet overskrides.

Der er sat fokus på spænder, låse og lynlåse. Alle er udformet i firmaets sædvanlige gedigne kvalitet. Taskerne leveres i brun og sort, der begge matcher flot til efterårets nye tøj.

Alle pressemeddelelser om: