Plankegulve i eg er in

9. september 1997

Til redaktionen

Holstebro, 9. september 1997

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved fotograf Tony Holmstrøm Larsen.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Junckers Industrier A/S, marketingchef Anne Thane, tlf. 53 65 18 95.

 

Plankegulve i eg er in

 

Junckers Industrier A/S lancerer netop nu nye gulve i egeplank.

Massive trægulve af egeplanker er populære som aldrig før.

Europas største producent af massive parketgulve, Junckers Industrier A/S, lancerer netop nu plankegulve i massiv eg. Gulvene leveres i 20,5 mm tykke, brede planker, der er så stærke, at de kan holde hele livet.

– Eg er en træsort, der signalerer både styrke og en klassisk stil. Der er navnlig i Danmark mange traditioner forbundet med egetræet, og det er én af grundene til, at massive trægulve af egeplanker er så eftertragtede. Gulvet har en varm og naturlig lød, og det er utroligt holdbart, siger marketingchef Anne Thane.

De nye gulve i eg kan fås enten færdigolierede fra fabrikken eller ubehandlede afhængig af smag og anvendelsesområde.

Der har gennem længere tid været stor efterspørgsel på egegulve, og Junckers prøver hele tiden at være på forkant med udviklingen. Koncernen er den eneste, som leverer helt igennem danskproducerede massive parketgulve. Både forarbejdet og færdigbehandlingen foregår på virksomheden i Køge, så forbrugerne er sikre på, at gulvene lever op til den høje danske kvalitet.

Alle pressemeddelelser om: