Parat med en hjælpende hånd

5. september 1997

Til redaktionen

Holstebro, 5. september 1997

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved Synkron A/S.

Tekst og foto kan frit anvendes uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Synkron A/S, adm. direktør Martin Frederiksen, tlf. 8732 1020

 

Parat med en hjælpende hånd

 

Nyt firma i Århus satser på at løse Internet- og multimedieopgaver.

Et nystartet firma i Århus er klar til at hjælpe grafiske virksomheder med at løse den stigende mængde af Internet- og multimedieopgaver.

Synkron A/S har valgt at specialisere sig i bl.a. programmering, interface-design og databaser. Firmaet består af medarbejdere, der kan kombinere en solid viden inden for informations- og medievidenskab. De har bl.a. seks års erfaring med Internet.

– Mange reklamebureauer og trykkerier ønsker at tilbyde deres kunder Internetløsninger, men ofte har de ikke den ekspertise, der skal til på den tekniske side, siger administrerende direktør, Martin Frederiksen. Vi har populært sagt den fordel, at vi står mellem reklamefolkene og edb-nørderne.

Han fastslår, at Synkron A/S har de kvalifikationer, der skal til, for at kunne samarbejde med bureauer og trykkerier. Så behøver de kun videregive netop de arbejdsopgaver, de ikke selv magter. Det kan f.eks. være HTML-kodning, interface-design eller database-integration.

– Vi satser på at levere elektronisk fullservice primært på Internet og CD-ROM, siger Martin Frederiksen. Det specielle ved de elektroniske medier er kravet om interaktivitet. Det er et spørgsmål om at sortere og præsentere informationer på en anderledes måde, end man er vant til. Folk gider ikke sidde ved en skærm, hvis ikke de har indflydelse på, hvad der foregår.

Synkron A/S har allerede løst den første af en række Internetopgaver for Forskningsministeriet.

Alle pressemeddelelser om: