Forbrugerne stiller større og større krav

24. august 1997

Til redaktionen

Holstebro, 24. august 1997

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved ComputerMac

Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt ComputerMac, direktør Jakob Ilkjær, tlf. 86 16 46 00

 

Forbrugerne stiller større og større krav

ComputerMac bliver distributør af ECRM-fotosættere.

Forbrugernes krav til deres produktionsudstyr stiger hele tiden.

Derfor overtager koncernen ComputerMac i fremtiden selv distributionen af en lang række produkter – bl.a. agenturet af ECRM-fotosættere.

– Vi har som forhandler gennem de sidste tre år solgt ECRM-fotosættere med stor succes. Samarbejdet har gjort, at vi gerne vil videre. Som agentur vil vi kunne yde en bedre service med hensyn til f.eks. reservedele og leveringstid, siger administrerende direktør Jakob Ilkjær.

– Vi må erkende, at den tekniske viden og service hos vore leverandører generelt ofte ikke er god nok. De har ganske enkelt for lidt viden om både eksisterende og fremtidige produkter. Det er utilfredsstillende for forbrugerne, siger han.

Han lægger ikke skjul på, at ComputerMac har nået en størrelse og en position på markedet, som gør, at den vil høres. Derfor er ECRM-agenturet ikke det sidste, som kommer ind under ComputerMac. Bl.a. er koncernen sideløbende med Apple også blevet forhandler af firmaet Compaq´s produkter.

Alle pressemeddelelser om: