Dejlig telefonopringning: Du har vundet en million…

8. september 1996

Til redaktionen

Holstebro, 8. september 1996

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved fotograf Ole Mortensen.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Det Danske Klasselotteri, marketingchef Poul Lundkjær, tlf. 33 14 09 00.

 

Dejlig telefonopringning: Du har vundet en million…

 

Ole Olsen fra Skanderborg er en travl mand, der ikke har mange sekunders ro på arbejdspladsen. Men forleden blev han nødt til at sætte sig på kontorstolen, da telefonen ringede, for det var ikke en helt almindelig besked, han fik.

– Du har vundet en mio. kr. i Klasselotteriet, lød det i telefonen.

29-årige Ole Olsen smiler bredt, når han fortæller om den dejlige telefonopringning. Sammen med sin mor og to andre har han i to år spillet på et helt lod i Klasselotteriet, og det har nu gjort dem alle fire til kvartmillionærer.

– På min fødselsdag for to år siden blev vi enige om at købe et lod. Det har ingen gevinster givet indtil nu, men det er også lige meget, når den første gevinst er en hel million, siger Ole Olsen med eftertryk.

Til daglig arbejder han som produktionsleder i en grafisk virksomhed i Århus. En dag ringede Klasselotteriets lokale kollektør, Helmer Jensen, til ham for at minde ham om, at han skulle huske at forny sin lodseddel til tiden.

– Det var ikke nogen tosset idé. Faktisk kunne jeg sagtens have glemt det, så i dag er jeg meget glad for, at Helmer ringede, siger Ole.

En kvart mio. kr. kan opfylde mange hverdagsdrømme, men hvad han vil bruge pengene til, skal han først lige spekulere over.

– Det er en hemmelighed, siger han.

Alle pressemeddelelser om: