– Hallo, vi har vundet en million

17. marts 1996

Til redaktionen

Holstebro, 17. marts 1996

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved fotograf Anders Nielsen.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Det Danske Klasselotteri, marketingchef Poul Lundkjær, tlf. 33 14 09 00.

 

– Hallo, vi har vundet en million

 

– Hallo, gamle ven. Jeg vil bare lige spørge dig, om vi skal blive ved med at spille i Klasselotteriet. Nåh, det synes du. Jamen, det er da godt. Vi har forresten lige vundet en million!

Nogenlunde sådan lød samtalen, da 74-årige Povl Degn fra København ringede til to af sine tidligere arbejdskammerater og fortalte, at de i fællesskab havde vundet en mio. kr. Povl Degn kan godt lide at lave spas med sine venner, så derfor valgte han den humoristiske metode, da han skulle orientere dem.

– De troede heller ikke på mig. De var overbeviste om, at det var gas, siger han med et stort grin.

Povl Degn og hans to kammerater, Arne Poulsen og Erik Nielsen, arbejdede i mange år sammen som sælgere i en maskin- og værktøjsforretning. I dag er Povl Degn og Arne Poulsen pensionister, mens Erik Nielsen har sin egen forretning.

– Det er mange år siden, vi blev enige om at købe et lod i Klasselotteriet. Hidtil har det kun givet nogle smågevinster, men når der så endelig kommer en stor gevinst, er den da til at føle på, siger Povl Degn.

Han har altid været lidt af en spillefugl. Det er også ham, der har sørget for, at lodsedlen er blevet fornyet i årenes løb. Det er hans to kammerater godt tilfredse med i dag, for selv om de alle tre har det økonomisk godt nok, kan de sagtens bruge gevinsten.

Alle pressemeddelelser om: