Massivt parketgulv der er færdigolieret sparer tid og penge

1. oktober 1995

Til redaktionen

Holstebro, 1. oktober 1995

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto Junckers Industrier A/S.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Junckers Industrier A/S, marketingchef Anne Thane, tlf. 53 65 18 95.

Generel information

Junckers Industrier A/S med hovedsæde i Køge er Europas største producent af massive parketgulve og er Danmarks største træindustrivirksomhed.

Koncernen forarbejder hvert år 500.000 tons kævler til parketgulve og bordplader i massivt træ samt til papirmasse og MDF-plader. Koncernen har ca. 1800 medarbejdere.

Junckers Industrier A/S eksporterer to tredjedele af den samlede omsætning og har datterselskaber i Europa, Nordamerika og Fjernøsten.

Kontakt:

Marketingchef Anne Thane.
Tlf.: 53 65 18 95.
Fax: 53 65 99 36.

 

Massivt parketgulv der er færdigolieret sparer tid og penge

 

Junckers Industrier A/S producerer som den eneste i verden færdigolierede, massive parketgulve

En dansk virksomhed producerer som den eneste i verden massive parketgulve, der er færdigolierede fra fabrikken.

Det er Junckers Industrier A/S med hovedsæde i Køge, som er Europas største producent af massive parketgulve. Virksomheden har efter flere års produktudvikling fundet løsningen på at producere massive gulve, der er færdigolierede, inden de forlader fabrikken. Hemmeligheden er en speciel olie, der tilfører gulvet både styrke og holdbarhed.

– Totalprisen for færdigolierede, massive gulve er lavere end prisen på gulve, der skal olieres efter pålægningen, siger marketingchef Anne Thane fra Junckers Industrier. Da de nye gulve er færdigolierede, allerede før de bliver lagt, skal håndværkerne ikke bruge tid på efterbehandling med olie. Derved sparer kunderne penge.

På fabrikken bliver gulvene olierede under kontrollerede forhold. Derfor afgiver gulvene ikke gasser fra opløsningsmidler under lægningen – til gavn for håndværkerne.

Færdigolierede massive parketgulve egner sig til både kontorer, butikker og institutioner samt til private boliger. Ved eventuelle skader på gulvet kan det friskes op med Blitsa-gulvolier, som Junckers Industrier selv producerer. Det er den samme olie, som gulvene færdigolieres med på fabrikken.

Massivt parketgulv helt uden afgasning

Junckers Industrier producerer færdigolierede parketgulve, der skåner håndværkerne

Et nyt massivt parketgulv, der er færdigolieret fra fabrikken, er kommet på markedet. Gulvene afgiver ikke gasser fra opløsningsmidler under pålægningen. For håndværkerne betyder det et bedre arbejdsmiljø og mere sikkerhed i dagligdagen.

Det nye færdigolierede parketgulv er en verdensnyhed, der er udviklet af Europas største producent af massive parketgulve, Junckers Industrier A/S med hovedsæde i Køge. Flere års produktudvikling er gået forud, og hemmeligheden er en speciel olie, der tilfører gulvet både styrke og holdbarhed.

På fabrikken bliver gulvene olierede under kontrollerede forhold, og de afgiver ikke gasser under pålægningen. Dermed skånes håndværkerne under arbejdet. Samtidig har de færdigolierede parketgulve en ensartet kvalitet, fordi de er olierede på fabrikken.

– Totalprisen for færdigolierede massive gulve er lavere end prisen på gulve, der skal olieres efter pålægningen, siger marketingchef Anne Thane fra Junckers Industrier. Da de nye gulve er færdigolierede, allerede før de bliver lagt, skal håndværkerne ikke bruge tid på efterbehandling.

De færdigolierede parketgulve egner sig til både kontorer, butikker og institutioner samt til private boliger. Ved eventuelle skader på gulvet kan det friskes op med Blitsa-gulvolier, som Junckers Industrier selv producerer. Det er den samme olie, som gulvene færdigolieres med på fabrikken.

Ingen afgasning fra færdigolierede parketgulve

Massive parketgulve, der er færdigolierede fra fabrikken, har den fordel, at de ikke afgiver gasser fra opløsningsmidler under pålægningen.

Europas største producent af massive parketgulve, Junckers Industrier A/S med hovedsæde i Køge, har som den eneste i verden udviklet nye færdigolierede parketgulve. Flere års produktudvikling er gået forud, og hemmeligheden er en speciel olie, der tilfører gulvet både styrke og holdbarhed.

På fabrikken bliver gulvene olierede under kontrollerede forhold, så de ikke afgiver gasser hverken under pålægningen eller bagefter.

– Totalprisen for færdigolierede massive gulve er lavere end prisen på gulve, der skal olieres efter pålægningen, siger marketingchef Anne Thane fra Junckers Industrier. De nye gulve er færdigolierede, allerede før de bliver lagt, og derfor skal håndværkerne ikke bruge tid på efterbehandling. Samtidig sikrer færdigolieringen på fabrikken, at gulvene har en ensartet kvalitet i olieringen.

De færdigolierede parketgulve egner sig til både kontorer, butikker og institutioner samt til private boliger. Ved eventuelle skader på gulvet kan det friskes op med Blitsa-gulvolier, som Junckers Industrier selv producerer. Det er den samme olie, som gulvene færdigolieres med på fabrikken.

Nyt gulv uden efterbehandling

Nu har både private gør-det-selv-folk og håndværkere chancen for at lægge et massivt parketgulv, der ikke skal behandles efter lægningen.

Europas største producent af massive parketgulve, Junckers Industrier A/S med hovedsæde i Køge, har som den første i verden fundet løsningen på at producere massive gulve, der er færdigolierede, inden de forlader fabrikken.

De færdigolierede parketgulve giver et bedre indeklima, fordi de på fabrikken er behandlet under kontrollerede forhold.

Totalprisen for de nye færdigolierede, massive gulve er tilmed lavere end prisen på gulve, der skal olieres efter pålægningen. Ved eventuelle skader kan gulvet friskes op med Blitsa-gulvolier, som Junckers Industrier selv producerer. Det er den samme olie, som gulvene færdigolieres med på fabrikken.

Alle pressemeddelelser om: