Tillykke med millionen, mor

8. september 1995

Til redaktionen

Holstebro, 8. september 1995

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved pressefotograf Henrik Bjerregrav.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Det Danske Klasselotteri A/S, marketingchef Poul Lundkjær, tlf. 33 14 09 00.

 

Tillykke med millionen, mor

 

82-årig fra Århus er én af de fire, som hver har vundet en mio. kr. i Klasselotteriet

– Tillykke, mor!

Jublen var stor, da 82-årige Agnes Christiansen fra Århus af sin søn fik besked om, at hun havde vundet en mio. kr. i Klasselotteriet.

– Jeg havde aldrig drømt om, at jeg en dag skulle vinde en mio. kr. Det kommer som en kolossal overraskelse, og jeg har slet ingen idé om, hvad jeg skal bruge pengene til. Så foreløbig har jeg tænkt mig at tage det hele stille og roligt, siger den glade vinder.

Hun fejrede begivenheden sammen med en datter og en søn, men hun indrømmer, at der vil gå nogle dage, inden det rigtigt går op for hende, hvad gevinsten betyder.

Agnes Christiansen har spillet med i Klasselotteriet i mange år, og hun spiller på flere forskellige lodder. Hidtil har hun kun vundet små beløb, men trods de beskedne gevinster har hun hele tiden følt, at der var en chance for at vinde i lotteriet.

Agnes Christiansen har hele sit liv haft nok at se til. Hun og hendes mand, Peter Christiansen, der døde i 1986, har fået 11 børn, så der har været arbejde nok til Agnes Christiansen inden for hjemmets fire vægge.

I Klasselotteriets store efterårstrækning er der netop blevet udtrukket hovedgevinsten på fire mio. kr. Foruden Agnes Christiansen er tre andre spillere fra Århus-området blevet nybagte millionærer. Trækningen fortsætter i de kommende dage, og hvem ved – måske bliver flere danskere millionærer i nær fremtid.

Alle pressemeddelelser om: