Leder af cykelmuseum har vundet stor gevinst

21. maj 1995

Til redaktionen

Holstebro, 21. maj 1995

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved fotograf Ole Mortensen.

Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Det Danske Klasselotteri, marketingchef Poul Lundkjær, tlf. 33 14 09 00.

 

Leder af cykelmuseum har vundet stor gevinst

 

Hver dag fra tidligt forår til sent efterår sørger 69-årige Arne Madsen fra Ålestrup for, at Danmarks Cykelmuseum er i fineste stand. Der er nok at se til hele tiden, så derfor har han ikke mulighed for at holde ferie før til november.

Men så skal det også være. Arne Madsen har netop vundet 125.000 kr. i Klasselotteriet, og den store gevinst er højdepunktet i hans 40-årige karriere som lotterispiller.

– Jeg har slet ikke haft tid til at tænke på, hvad jeg vil bruge pengene til. Men jeg tror nu nok, jeg skal på ferie, når museumssæsonen er forbi, siger den glade vinder.

Han har tidligere vundet gevinster i Klasselotteriet. Den største var for 19 år siden, da han vandt 5000 kr.

Arne Madsen har været museumsleder på cykelmuseet siden 1990, men var med til at oprette museet i 1974. Det er et ulønnet job, men han har det fint med at værne om museets cykler, knallerter, symaskiner og radioer. Museet, der er Nordens største af sin art, blev oprettet med det formål at fortælle cykelfabrikken Jydens historie, og derfor kan man i dag se cykler fra 1865 og op til i dag.

Der er udtrukket en gevinst på i alt en halv mio. kr. hos kollektør Conny Rasmussen, som har forretningen “Biksen” i Ålestrup. Præmien er faldet på kvarte lodder, og det betyder, at der foruden Arne Madsen er tre andre vindere i henholdsvis Ålestrup og Aalborg. Conny Rasmussen er forholdsvis ny som kollektør, og hun kunne ikke tænke sig en bedre start for både hende selv og hendes spillere.

Alle pressemeddelelser om: