1,3 kilometer skabe i nyt kontormiljø

26. februar 1995

Til redaktionen

Holstebro, 26. februar 1995

Tekst af journalist Lene Vind.

Foto ved fotograf Anders Nielsen.

Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt CC&CO, afdelingsdirektør A. C. Nielsen, tlf. 97 40 33 66.

 

1,3 kilometer skabe i nyt kontormiljø

 

På bare fjorten dage rullede 1,3 kilometer kontorskabe med tilhørende skriveborde, stole og andet udstyr ind i det nybyggede hovedkvarter hos virksomheden Radiometer, der ligger i Gadelandet i Husum.

Radiometer A/S er en travl international virksomhed, som leverer måleinstrumenter til mange lande i både Europa og Asien. CC&CO satte derfor alle kræfter ind, da firmaet blev udvalgt til at varetage kontorindretningen. I løbet af kun fjorten dage lykkedes det at montere 300 komplette arbejdspladser.

– Fjorten dage er utrolig kort tid for så stor en ordre, siger afdelingsdirektør A. C. Nielsen fra CC&CO, der har afdelinger i Glostrup, Kolding, Herning og Holstebro.

Det har kørt på lavt blus i flere år inden for møbelindretning, men i det sidste halvandet år har CC&CO oplevet en konstant fremgang. Virksomheden har forøget medarbejderskaren med flere indretningskonsulenter og arkitekter, og bilparken er blevet udvidet med ekstra møbelbusser.

CC&CO mærker også tydeligt, at kunderne gerne vil have færdigmonteret nye lokaler så hurtigt som muligt for at udnytte opsvinget.

– I forbindelse med leverancen til Radiometer A/S skaffede vi ekstra arbejdskraft, så 20 montører kunne arbejde i toholdsskift, siger A. C. Nielsen.

Trods tidspresset har indretningsarkitekterne fra CC&CO fået ønsker fra alle medarbejdere, for at sikre en optimal arbejdsplads til alle. Det er arkitektfirmaet Perlt & Black-Petersen, som har tegnet det nye hovedsæde til Radiometer A/S. Arkitekt Susanne Black-Petersen har gennem årene haft mange store byggesager. Alligevel er hun imponeret over, at kontorindretningen af de mange arbejdspladser blev udført så hurtigt og professionelt samtidigt med, at der er taget individuelt hensyn til hver enkelt arbejdsplads.

– Det var en kompleks opgave, fordi der var så mange forskellige typer arbejdspladser. Det var et kæmpeplus, at CC&CO var kendt med og af Radiometer, siger arkitekt Susanne Black-Petersen.

Handelen med Radiometer A/S er en af de største i Danmark inden for de seneste år, CC&CO’s ordre lød på netto 8 millioner kroner.

Virksomhed indrettet på rekordtid

Montørerne arbejdede på rekordtid, da de skulle indrette Radiometer A/S’ nye hovedsæde i Husum ved København.

Kun to uger tog det CC&CO at skabe 300 komplette arbejdspladser, kantine og mødelokaler. De 300 medarbejdere hos Radiometer A/S har bl.a. fået 1,3 kilometer skabe samt reoler og skærmvægge.

Ikke siden det økonomiske boom midt i 1980erne har erhvervslivet købt så meget nyt kontorinventar til medarbejderne.

– I begyndelsen af 1990erne oplevede branchen et stort fald, men inden for det seneste halvandet år har vi mærket en kraftig stigning, siger afdelingsdirektør A. C. Nielsen fra CC&CO, der har afdelinger i Glostrup, Kolding, Herning og Holstebro.

Firmaet har forøget medarbejderskaren med flere indretningskonsulenter og arkitekter, og bilparken er blevet udvidet med ekstra møbelbusser.

– Hos os er salget af kontormøbler steget med over 30 procent i år. Virksomheder, som har succes, vil gerne sende nogle bestemte signaler, blandt andet ved at udskifte møblerne og forbedre miljøet, både for medarbejdernes skyld, men også for imaget, siger A .C. Nielsen. Mange er blevet mere bevidste om, at kontormøblerne skal være ergonomisk korrekte. De skal både se godt ud og have en god pasform.

Handelen med Radiometer A/S er én af de største i Danmark inden for de seneste år. CC&CO’s ordre lød på otte millioner kr. Opsvinget mærkes tydeligt på CC&CO’s årsomsætning i møbeldivisionen, som bliver på mindst 75 millioner kr.

Alle pressemeddelelser om: