Skive-firma tager skridt ind i fremtiden

17. april 1994

Til redaktionen

Holstebro, 17. april 1994

Tekst af journalist Flemming Hove.

Foto ved fotograf Ole Mortensen.

Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt B.V. Electronic A/S, direktør Bjarne Vium eller salgschef Lars Kornbæk, tlf. 97 52 50 22.

 

Skive-firma tager skridt ind i fremtiden

 

B. V. Electronic A/S har udvidet System 2000, så det kan bruges til MS Windows NT

Skive-firmaet B. V. Electronic A/S har taget endnu et skridt ind i fremtiden. Firmaet har som et af de første danske softwarehuse udviklet teknisk software til styresystemet MS Windows NT. Dermed kan det computerbaserede overvågningssystem System 2000 nu også fås i en version til MS Windows NT.

– Det gør systemet billigere, mere slagkraftigt og lettere at installere, siger direktør Bjarne Vium. Dermed har vi fundet en ny og moderne platform til vore kunder. MS Windows NT er nemlig ikke afhængig af en bestemt hardware. Det betyder bl.a., at systemet kan bruges både på PCere og op til minidatamater uden ændringer.

Hidtil har B. V. Electronic A/S udelukkende anvendt System 2000 under styresystemet SCO UNIX, men med udviklingen til MS Windows NT har firmaet satset på at give brugerne nye fordele. MS Windows NT er i dag solgt i flere mio. eksemplarer, og det betyder, at de fleste brugere allerede har et indgående kendskab til det. MS Windows NT er således kendt teknologi og vil derfor give en væsentlig hurtigere indlæring end andre systemer.

System 2000 er et integreret modulopbygget overvågningssystem, som kan udføre overvågning og styring af alle typer understationer samt PLCere. Det er et åbent system, som er god til at kommunikere med understationer med både telefonforbindelse og fast forbindelse.

– Ved at benytte ny teknologi og nye styresystemer kan vi tilbyde mindre systemer i MS Windows NT og større systemer i SCO UNIX. Det giver nye muligheder for bl.a. renseanlæg, vandværker, kraft-/varmeværker og erhvervsvirksomheder, siger Bjarne Vium. Desuden kræver MS Windows NT ikke så omfattende hardware, og dermed spares udgifter til PCere.

For B. V. Electronic A/S er det et mål i sig selv at være teknologisk førende med udvikling af programmer og teknisk software til både industricomputere og industrielle styresystemer. Baggrunden for udviklingen af System 2000 til MS Windows NT er da også, at MS Windows NT forventes at blive et af de teknologisk mest fremtrædende styresystemer i fremtiden. MS Windows NT sikrer på den måde, at B. V. Electronic A/S også fremover vil være blandt de førende på markedet.

Alle pressemeddelelser om: