Designpris til telefonsvarer

10. marts 1994

Til redaktionen

Holstebro, 10. marts 1994

Tekst af journalist Carsten Tolbøll.

Foto ved fotograferne Brøchner AS.

Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Kirk telecom A/S, marketingschef Poul Martin Bødker, tlf. 75 60 28 50.

 

Designpris til telefonsvarer

 

KIRK Dialog svarer uden bånd og giver beskeder uden papir

En ny dansk telefonsvarer hædres med en international pris, allerede inden produktet er i handelen. KIRK Dialog fra telefonfabrikken KIRK telecom i Horsens er blevet tildelt Industri Forum Design Hannovers udmærkelse for godt design.

KIRK’s nye digitale telefonsvarer bliver en del af en særlig designudstilling på Europas største elektronikmesse, CeBIT ’94, der finder sted i Hannover 16.- 23. marts. KIRK telecom benytter samtidig messen til at præsentere sine produkter for den internationale offentlighed.

– Designprisen er en stor opmuntring og vil i første omgang givetvis lette vore bestræ-

belser på at udvide vort tyske forhandlernet. Produktet kommer i løbet af et par måneder i handelen i Schweiz, Holland, Tyskland og Danmark, fortæller marketingchef

Søren Kjeldsen Andersen, KIRK telecom A/S.

KIRK Dialog er udviklet i samarbejde med Teldan A/S, et selskab i Tele Danmark koncernen. Det prisbelønnede udseende skyldes designerparret Marianne Stokholm og Gad Zorea, der også stod bag formgivningen af telefonerne KIRK Delta, KIRK Plus og KIRK Lotus.

To funktioner gemmer sig bag den flade frontplade på KIRK Dialog. Uden brug af bånd og dermed uden slitage kan svareren give besked og gemme meddelelser ved opkald udefra. Desuden fungerer apparatet som såkaldt memofon, hvor familiemedlemmer kan indtale beskeder til hinanden i stedet for at skrive små gule sedler.

– Det særlige ved KIRK Dialog er, at vi har gjort betjeningen af de to faciliteter enkel og tydeligt adskilt. Vi tror på, at begge funktioner vil blive brugt, siger Søren Kjeldsen Andersen.

Alle pressemeddelelser om: