Plads til pladerne

29. september 1991

Til redaktionen

Holstebro, 29. september 1991

Tekst af Bjarke Larsen.

Foto ved Steen Attermann/Tilsted Communication.

Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Fotos kan rekvireres ved henvendelse til
Tilsted Communication,
Inge-Lise Dinesen, tlf. 97 43 23 00.
eller E-mail: post@tilsted.dk

Yderligere informationer – kontakt Blomberg A/S, reklamechef Steen Bielefeldt, tlf. 74 42 41 81.

 

Plads til pladerne

 

Indbyggede ovne er blevet en populær løsning i mange nye eller moderniserede køkkener. Men hvor skal man gøre af de mange bageplader og grilludstyret? Normalt er der kun plads, hvis man inddrager en skuffe eller bunden af et skab. Resultatet er som regel både plads-

krævende og upraktisk. Problemet er nu blevet løst i de nye indbygningsovne og indbygningskomfurer fra Blomberg. Der er fremstillet en lille skuffe i bunden af ovnen, som er blevet konstrueret, uden at det er gået ud over pladsen i selve ovnen, og uden at ovnen tager mere plads end tidligere. Skuffen kører på kuglelejer og åbnes ved hjælp af en fjederbelastet åbningsmekanisme, så den let og uden problemer kan trækkes ud.

Den nye, praktiske detalje er ikke mindst anvendelig i højskabene, hvor skuffen er anbragt i en meget brugervenlig højde. Resultat: mere plads og mindre rod i køkkenet, og det er nu blevet lettere for hele familien at sørge for, at alt er på sin rette plads.

Alle pressemeddelelser om: