Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for TILSTED & CO


Hent dette billede i stort format

Alting skal være i orden. Stylist Betina Bøge retter lidt på Hilda Heicks frisure, inden hun sammen med gemalen Keld er parat til at danse. I baggrunden er det fotograf Ole Mortensen. Foto: Søren Palmelund / Tilsted Com. Tekst og foto må kun gengives i redaktionel omtale af Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Fotograf Ole Mortensen arbejder med at finde det helt rigtige motiv til Keld og Hilda Heicks cd-cover, mens stylist Betina Bøge ser til. Foto: Søren Palmelund / Tilsted Com. Tekst og foto må kun gengives i redaktionel omtale af Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Fotograf Ole Mortensen laver coverbilledet af danseparret Keld og Hilda Heick. Foto: Søren Palmelund / Tilsted Com. Tekst og foto må kun gengives i redaktionel omtale af Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Fotograf Ole Mortensens coverbillede til Keld og Hilda Heicks nye cd. Foto: Ole Mortensen/Tilsted Com. Tekst og foto må kun gengives i redaktionel omtale af Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 29. august 2008

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som i dag har lavet optagelser til Keld og Hilda Heicks nye cd – Du’ vild med dans.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen og fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Du’ vild med dans

Der er fart på Keld og Hilda Heick.
Også når de musikalsk skal give deres personlige besyv til TV2’s populære tv-program ”Vild med dans”, der begynder fredag den 29. august.
Annette Heick har sammen med Rasmus Schwenger og Michael Hardinger skrevet og komponeret sangen ”Du´ vild med dans”, og den har ægteparret Heick omgående taget til sig.
På nogle få døgn har de indspillet sangen samt fået den lagt på deres hjemmeside, taget billeder og lavet cover. Det er sket i samarbejde med kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro, som Keld og Hilda har samarbejdet med i den seneste halve snes år.
- Hvor skulle man ellers kunne få lavet alt det på et par timer, siger Hilda, der sammen med gemalen var i bureauet torsdag for at få lavet billeder og cover på vej til to spillejobs.
Keld mener, det er både aktuelt og passende at komme ud med en sang netop nu, og han lægger ikke skjul på, at han vil følge det populære tv-program med stor interesse.
- Jeg synes, det er modigt af statsministerfruen Anne-Mette Rasmussen at være med, og det bliver spændende at følge både hende og de andre, siger han.
Selv har Keld og Hilda også gået til dans, men det er mange år siden og på aftenskole. Hilda var meget glad for det, mens Keld havde et noget mere anstrengt forhold til udfoldelserne. For nu at sige det mildt..!

Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk