Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for TILSTED & CO


Hent dette billede i stort format

Borgmester Martin Merrild og produktionsassistent Trine Klejnstrup Andersen fra Tilsted Com på vej ud til venteværelserne med profilbogen. Foto ved Søren Palmelund/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Borgmester Martin Merrild og produktionsassistent Trine Klejnstrup Andersen fra Tilsted Com på vej ud til venteværelserne med profilbogen. Foto ved Søren Palmelund/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Den nye profilbog om Struer Kommune ligger nu til fri afbenyttelse i 70 venteværelser hos læger, tandlæger, frisører m.fl. Foto ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 10. juli 2007

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com.
I disse dage bliver den nye profilbog om Struer Kommune omdelt til 70 venteværelser hos tandlæger, læger, pengeinstitutter m.fl.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.


Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Kig i profilbog, mens du venter

Mange betragter ventetiden hos f.eks. læger, tandlæger, frisører og pengeinstitutter som tidsspilde. Hvorfor så ikke bruge den til noget fornuftigt - som f.eks. at bladre i profilbogen om den nye Struer Kommune.
Den 194 sider store profilbog er netop udkommet og ligger til fri afbenyttelse i 70 venteværelser i kommunen. Idéen er den simple, at når folk alligevel sidder og venter på, at det bliver deres tur, kan de lige så godt bruge tiden på at studere den mangfoldighed af kvaliteter, der omgiver dem.
Bogen er resultatet af et samarbejde mellem kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro og Struer Kommune. Den indeholder 569 nye billeder fra kommunen og fortæller i korte tekster om alt, hvad kommunen kan tilbyde af bl.a. erhvervsliv, handelsliv, kultur- og idrætsliv, turisme, uddannelse og fritidsliv.
Da bogen ved udgivelsen allerede er historie, lægges den på www.struer-profil.dk, hvor man i de kommende år løbende vil kunne finde de nyeste og mest opdaterede informationer om kommunen og dens erhvervsliv.Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk