Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for TILSTED & CO


Hent dette billede i stort format

Harry Potter overvågede fra biografplakaterne, at bl.a. borgmester Martin Merrild og kommunaldirektør Keld Vagner Jensen studerede den nye profilbog grundigt. Foto ved fotograf Mikkel Hagstrøm/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Borgmester Martin Merrild fik sig en hyggesludder med B&Os marketingdirektør Kasper Eis. Foto ved fotograf Mikkel Hagstrøm/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

B&Os marketingdirektør Kasper Eis nævnte, at B&O er Danmarks bedste brand og blandt de bedste brands i Europa. Foto ved fotograf Mikkel Hagstrøm/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Troubadouren Æ Holm fra Jegindø gav smagsprøver på sine finurlige viser. Foto ved fotograf Mikkel Hagstrøm/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Bogpræsentationen foregik i Struers biograf Apollon, hvor over 100 gæster nød billedshows på det store lærred. Foto ved fotograf Mikkel Hagstrøm/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Profilbogen om Struer Kommune blev offentliggjort ved en velbesøgt reception i Apollon. Foto ved fotograf Mikkel Hagstrøm/Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 22. juni 2007

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som i samarbejde med Struer Kommune har udgivet en profilbog om den nye Struer Kommune. Bogen blev præsenteret ved en reception i går i biografen Apollon i Struer.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Mikkel Hagstrøm/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.


Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Profilbog giver en anden forståelse af kommunen

En 194 sider stor profilbog om Struer Kommune vil give både medarbejdere og borgere en helt anden forståelse for de mange kvaliteter, der er i kommunen.
Det fastslog borgmester Martin Merrild (V), da den nye profilbog blev præsenteret ved en reception i biografen Apollon i Struer torsdag eftermiddag. Bogen er resultatet af et samarbejde mellem kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro og Struer Kommune.
- Profilbogen vil også udbrede kendskabet til den forandringsproces, vi er inde i. Erhvervsstrukturen er dramatisk forandret i forhold til tidligere, og den omstilling har ført til nye muligheder for bosætning og mange arbejdspladser. Jeg håber, vi i fremtiden vil huske at bruge bogen i vort arbejde, sagde borgmesteren.
Med slet skjult lune tilføjede Martin Merrild, at Skt. Hans jo er dagen, hvor vi synger ”Vi elsker vort land” - men om det bliver lavet om til, at ”Vi elsker vor kommune”, vidste han ikke…

B&O bedste brand

B&Os marketingdirektør Kasper Eis lagde vægt på, at B&O og Struer hænger sammen som ærtehalm, og i markedsføringen af koncernens produkter over hele verden indgår kommunen og det vindomsuste område som en aktiv del.
Han kom ind på, at B&O er Danmarks bedste brand og blandt de bedste brands i Europa - foran så prominente navne som Real Madrid, Mercedes og Volvo. Men koncernen har sin rod i Struer, og Kasper Eis nævnte i den forbindelse et citat fra 1931 fra Radio Magasinet: ”Modigt er det gjort at indrette en radiofabrik så langt fra hovedstaden”.

Vigtigt for udviklingen

Indehaver af Tilsted Com, Bent Tilsted, nævnte, at både dronning Margrethe, Folketingets formand, Chr. Mejdahl, og statsminister Anders Fogh Rasmussen var inviteret til at deltage i receptionen, fordi de hver for sig har relationer til Struer. Men af forskellige grunde var de forhindret!
- Det vigtige ved profilbogen er, at den er online på www.struer-profil.dk. Det er det, der er udviklingen, for her vil man i de kommende år løbende kunne finde de nyeste og mest opdaterede informationer om kommunen, sagde han.
Troubadouren Æ Holm alias Erik Holm fra Jegindø gav i biografsalen smagsprøver på sine finurlige viser og demonstrerede på munter vis, at han slet ikke er så ringe til at imitere Poul Dissing.
Profilbogen indeholder 569 nye billeder fra kommunen, og i korte tekster fortælles der om alt, hvad kommunen kan tilbyde af bl.a. erhvervsliv, handelsliv, kultur- og idrætsliv, turisme, uddannelse og fritidsliv. Det har været vigtigt, at både kendte og ukendte borgere udtaler sig om livet i kommunen, så bogen er præget af personlighed, dynamik og nærvær.

Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk