Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for TILSTED & CO


Hent dette billede i stort format

- Erhvervsstrukturen i Struer Kommune er dramatisk forandret i forhold til tidligere, og den præges nu af it og teknologi, siger borgmester Martin Merrild, der her er på besøg i produktionen på B&O. Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 13. juni 2007

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som i samarbejde med Struer Kommune har udgivet en stor bog om den nye Struer Kommune.
Bogpræsentation finder sted torsdag 21. juni kl. 16.00 i foyer og salen hos Apollon i Struer.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.
Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Profilbog skaber
stolthed i den nye
Struer Kommune

Landskabet er grønt, Limfjorden blå og udsigterne for fremtiden lyse.
Sådan lyder signalementet af den nye Struer Kommune, og netop det dykker en ny 194 sider stor profilbog ned i. Bogen udkommer torsdag den 21. juni, og den er resultatet af et samarbejde mellem kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro og Struer Kommune.
- Vi har investeret i bogprojektet, fordi det er vigtigt, at flest mulige er bekendt med de mange kvaliteter, der er i kommunen. Det er vigtigt for både borgernes og medarbejdernes selvforståelse, at de har indblik i, hvad kommunen har af muligheder. Jeg er sikker på, at når først medarbejdere og borgere får bogen i hånden, vil det medføre en naturlig stolthed over at være en del af kommunen, siger Struer Kommunes borgmester, Martin Merrild (V).

Dramatisk forandring

Profilbogen indeholder 569 nye billeder fra kommunen, og i korte tekster fortælles der om alt, hvad kommunen kan tilbyde af bl.a. erhvervsliv, handelsliv, kultur- og idrætsliv, turisme, uddannelse og fritidsliv. Det har været vigtigt, at både kendte og ukendte borgere udtaler sig om livet i kommunen, så bogen er præget af personlighed, dynamik og nærvær.
- Vi kan bruge bogen til at give mange uden for kommunen en anderledes oplevelse af Struer, fordi vi i disse år undergår en helt kolossal udvikling. Erhvervsstrukturen er dramatisk forandret i forhold til tidligere, og den præges nu af it og teknologi. Det har ført helt unikke bosætningsmuligheder og muligheder for erhvervs- og forretningsudvikling med sig, siger borgmesteren.

På internettet

Bogen fortæller bl.a. om kommunens aktuelle udvikling, der er præget af kommunale og private udstykninger til parcelhusbyggeri og store projekter med boliger og butikscentre. Det er noget af det, medarbejderne i den nye kommunes lokale og internationale virksomheder kan få glæde af i de kommende år.
Da bogen ved udgivelsen allerede er historie, lægges den på www.struer-profil.dk, hvor man i de kommende år løbende vil kunne finde de nyeste og mest opdaterede informationer om kommunen.

Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk