Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for TILSTED & CO


Hent dette billede i stort format

Fra venstre pastor Henrik Guldbrandt Kjær, Naur, journalist Henrik Thorngaard, Holstebro, kvalitetschef Dorthe Tilsted, bureauindehaver Bent Tilsted, begge Naur, foredragsholder og forfatter Gitte Hornshøj, Herning og til højre autoforhandler Allan Meiniche, Naur-Holstebro. Med ryggen til ses Søren Sloth, Naur. Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Gitte Hornshøj fortæller om Tante Anna Amalia. Foto ved pressefotograf Bent Tilsted/Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 31. maj 2007

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som sammen med Region Midtjyllands ”Tante Anna Amalia” i skikkelse af foredragsholder og forfatter Gitte Hornshøj ønskede at få sat gang i debatten om det gode liv i Region Midtjylland.
Der var 104 beboere fra Naur-Sir samlet til tesalon i Naur-Sir Sognegård.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen og Bent Tilsted/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.


Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Kommunikation
- og det gode liv

Det er vigtigere end nogensinde at kommunikere sine budskaber på den mest effektive måde, hvis de skal overdøve den mængde af informationer, hverdagen byder på.
Og netop kommunikation var i fokus, da 104 beboere fra Naur-Sir samledes til tesalon i Naur-Sir Sognegård sammen med Region Midtjyllands ”Tante Anna Amalia” i skikkelse af foredragsholder og forfatter Gitte Hornshøj fra Herning.
Sammen med bureauindehaver Bent Tilsted fra Tilsted Com ønskede hun at få sat gang i debatten om det gode liv i Region Midtjylland, og hvilke kommunikationsmæssige værktøjer, det kræver i f.eks. et velfungerende lokalsamfund som Naur-Sir.
- Det er herligt at opleve det spænd af dynamik og energi, der opstår, når folk mødes i respekt og med masser af rummelighed. I er om nogle på forkant med udviklingen. Der kommer et folkekrav om at møde hinanden igen og mærke nærvær, omsorg og få den gode snak og dermed leve det gode liv, sagde Gitte Hornshøj.
Bent Tilsted havde som inspiratorer inviteret bl.a. autoforhandler Allan Meiniche, sognepræst Henrik Guldbrandt Kjær som formidler af verdens ældste brand, erhvervsmanden Søren Sloth, der også er formand for skolebestyrelsen, journalist og musikformidler på landsplan, Henrik Thorngaard, DR Midt & Vest, samt kvalitetschef på sundhedsområdet ved fem sygehuse og dermed Regionshospitalet Vest, Dorthe Tilsted.
Arrangementet begyndte i kommunikationsbureauet, hvorefter der var fællesskab i sognegården.
Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk