Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for TILSTED & CO


Hent dette billede i stort format

Den kreative gruppe fra Tilsted Communication, der har skabt årets bedste jobannonce i samarbejde med Trehøje Kommune, er fra venstre projektleder Sven Brixen, AD´er Britt Madsen og fotograf Thomas Juul.


Hent dette billede i stort format

I anledning af at jobannoncen er kåret til årets bedste i 2002 har Thomas Juul og Britt Madsen fejret begivenheden sammen med bl.a. souschef i økonomisk forvaltning, Helle Nyholm fra Trehøje Kommune.

Til redaktionen

Holstebro, 13. marts 2003

Vi e-mailer pressestof vedr. kåring af årets bedste jobannonce hos ugemagasinet Danske Kommuner.
Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Thomas Juul og fotograf Ole Mortensen.
Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres - uden beregning.


Yderligere informationer - kontakt Bent Tilsted, Tilsted Communication, tlf. 9743 2300.


Med venlig hilsen


Inge-Lise Dinesen

Årets bedste jobannonce

Kommunernes Landsforenings ugemagasin "Danske Kommuner" har kåret en jobannonce fra Trehøje Kommune til årets bedste i 2002.
Jobannoncen er resultatet af et nyt annoncekoncept, som Trehøje Kommune og Tilsted Communication i fællesskab har udviklet. Annoncekonceptet bygger på, at medarbejderne inddrages på en usædvanlig og meget direkte måde.
Den prisbelønnede jobannonce blev først kåret som juli kvartals bedste. Budskabet er, at Trehøje Kommune søger en ny socialchef. Annoncens centrum er et portræt af souschef Helle Nyholm fra økonomisk forvaltning, og det affødte følgende kommentar fra dommerpanelet:
- Vi har aldrig set en annonce, der bruger øjenkontakt så direkte. Den fanger og er smadderinteressant. Man kan ikke bladre forbi. Hun er jordnær, tillidsvækkende og virker nem at samarbejde med. Det lyser hun langt væk af. Vi reagerer på, at hun er troværdig!
Den kreative gruppe fra Tilsted Communication har været AD´er Britt Madsen, fotograf Thomas Juul og projektleder Sven Brixen.
I anledning af, at jobannoncen er kåret til årets bedste i 2002, har Britt Madsen og Thomas Juul været en tur i Vildbjerg for at fejre begivenheden sammen med de involverede medarbejdere fra Trehøje Kommune.


Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk