Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for TILSTED & CO


Hent dette billede i stort format

På billedet foruden de medvirkende ses i øvrigt yderst til venstre personalechef Jesper Mølbæk og fra højre er det kommunaldirektør Lars Møller og Sven Brixen fra Tilsted Communication.


Hent dette billede i stort format

Souschef Helle Nyholm med beviset på guldmedaljen, omgivet af 3 af de 8 andre medarbejdere som indtil nu har indvilget i at optræde som kendte ansigter i Trehøje Kommunes annoncer. De tre andre er til venstre for Helle Nyholm institutionsleder Kurt Østergaard og til højre for hende social- og sundhedshjælper Jette C. Hansen og skoleleder Carl Christian Larsen.

Til redaktionen

Holstebro, 14. oktober 2002

Kommunernes Landsforenings ugemagasin "Danske Kommuner" har tildelt Trehøje Kommune og Tilsted Communication guldmedalje for juli kvartals bedste jobannonce.

Tekst: af journalist Flemming Hove
Foto ved fotograf Thomas Juul/Tilsted Com.
Se også www.trehoje.dk

Yderligere informationer kontakt Tilsted Communication, Sven Brixen, tlf. 9743 2300.

Guldmedalje for ny type annoncer

Kommunernes Landsforenings ugemagasin "Danske Kommuner" har tildelt Trehøje Kommune og Tilsted Communication guldmedalje for juli kvartals bedste jobannonce.
I fællesskab har kommunen og bureauet skabt et nyt annoncekoncept, der inddrager medarbejderne på en usædvanlig og meget direkte måde.
Den prisbelønnede jobannonce fortæller, at Trehøje Kommune søger en ny socialchef. Annoncens centrum er et portræt af souschef Helle Nyholm fra økonomisk forvaltning og hendes udsagn: "Noget af det bedste er den hurtige beslutningsproces og god tværfaglige sparring med andre ledere".
- Vi har aldrig set en annonce, der bruger øjenkontakt så direkte. Den fanger og er smadderinteressant. Man kan ikke bladre forbi. Hun er jordnær, tillidsvækkende og virker nem at samarbejde med. Det lyser hun langt væk af. Vi reagerer på, at hun er troværdig, lyder én af begrundelserne fra dommerpanelet.
Den kreative gruppe fra Tilsted Communication har været AD´er Britt Madsen, fotograf Thomas Juul og projektleder Sven Brixen.
Læs mere på www.trehoje.dk
Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk