Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for TILSTED & CO


Hent dette billede i stort format

Mens feriefolket nyder livet og solen på strandpromenaden ved Bellevue og Strandvejen nord for København, åbnede det jyske kommunikationsbureau kontor på Strandvejen 203 i Hellerup. Her ses fra venstre Bent Tilsted sammen Ole Mortensen (th.), der tilsammen ejer bureauet, med journalist Else Hansen, der får ansvaret.


Hent dette billede i stort format

Efter 12 år på posten som pressechef for DR TV har Else Hansen valgt at blive sin egen herre dels som indehaver af PR-firmaet Anchor Publicity, dels som Tilsted Com´s forlængede arm med hjemsted på Strandvejen 203 i Hellerup. Foto: Christian Alsing/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Journalist Else Hansen skal sammen med fotograf Christian Alsing løser opgaverne i København. Tilsted Com har desuden tilknyttet journalist Henrik Qvortrup og fotograf Anders Nielsen til det nye domicil på Strandvejen. Foto: Christian Alsing/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Journalist Else Hansen er i gang med den første PR-opgave, der skal skabe opmærksomhed om udstillingen "50+" i Forum i slutningen af august. Foto: Christian Alsing/Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 15. juli 2002

Vi e-mailer pressestof om, at Tilsted Com åbner kontor i København i samarbejde med PR-rådgiver og journalist Else Hansen.

Tekst og foto: Tilsted Communication
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Materialet må ikke anvendes i anden forbindelse og ikke i kommerciel sammenhæng.


Yderligere informationer - kontakt Else Hansen, tlf. 3331 1455 - mobil 2027 7359 eller Bent Tilsted, tlf. 9743 2300

Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

PR-bureau på Strandvejen

Mens feriefolket nyder livet på strandpromenaden ved Bellevue eller slentrer rundt blandt de mange fristelser på Strøget, har det jyske kommunikationsbureau Tilsted Com fra Holstebro slået dørene op til sit nye kontor i hovedstaden.
Med DR TVs tidligere pressechef, Else Hansen, som daglig leder vil bureauet tilbyde østdanskerne gedigent pressearbejde, gennemarbejdede kommunikationsstrategier og PR-rådgivning - oven i købet til jyske priser!
Else Hansen er allerede gået i gang med den første PR-opgave, der skal skabe opmærksomhed om udstillingen "50+", der er arrangeret af Aalborg Kongres & Kultur Center, i Forum i slutningen af august.
Efter 12 år på posten som pressechef for DR TV har Else Hansen valgt at blive sin egen herre dels som indehaver af PR-firmaet Anchor Publicity, dels som Tilsted Com´s forlængede arm med hjemsted på Strandvejen 203 i Hellerup.
Indehaverne af Tilsted Com - fotograferne Bent Tilsted og Ole Mortensen - tog i anledning af den officielle kontoråbning turen over Storebæltsbroen for at se på forholdene og hilse Else Hansen velkommen i folden.Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk